Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Προσοχή στα νώτα της δείχνει η Ρόμα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 25 Απριλίου 18 00:23 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Πολύ καλή ήταν η συγκομιδή της περασμένης εβδομάδας, αφού η στήλη μου έδωσε 2 ταμεία και χάθηκαν ισάριθμα για ένα γκολ. Πάμε στα σημερινά, με το κουπόνι να διαθέτει ευκαιρίες και βασική μου επιλογή θα είναι το Λίβερπουλ-Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

3000. Ζαλγκίρις- Ολυμπιακός:  Η Ζαλγκίρις έχει πλέον το πλεονέκτημα, αφού “έσπασε” την έδρα του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς, με την σειρά να βρίσκεται στο 1-1. Οι “ερυθρόλευκοι” επιβάλλεται να πάρουν τουλάχιστον ένα ματς, για να επανακτήσουν το αβαντάζ του ΣΕΦ και διαθέτουν την εμπειρία και τον τρόπο για να το πετύχουν. Θα κινηθώ με ειδικό στοίχημα απόψε, αφού το να επιλέξεις νικητή κρίνεται ως επιλογή με ρίσκο. Οβερ 6.5 στον Ουάιτ της Ζαλγκίρις, που ήταν εξαιρετικός και στα 2 ματς στο ΣΕΦ. (Stoiximan 1.87)

2436. Λίβερπουλ- Ρόμα: Το 1.50 της Λίβερπουλ για ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ είναι πραγματικά για γέλια. Η Ρόμα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα με 3-0 στο Ολίμπικο και απέδειξε τις δυνατότητές της, ενώ έχει “δέσει” και στην άμυνα με τον Ντι Φραντζέσκο στην τεχνική ηγεσία. Οι γηπεδούχοι έχουν ως μεγάλο “όπλο” το “Άνφιλντ” και μαζί με την ώθηση που θα δώσει ο κόσμος της ομάδας του Κλοπ, οι “κόκκινοι” θέλουν “καθαρή” νίκη, για να πάνε με άνεση στην ρεβάνς. Πιστεύω πως οι Ρωμαίοι θα δώσουν μεγάλη βάση στο να κλείσουν τους χώρους και τα ατού του αντιπάλου. Οπότε αξία στην ισοπαλία του πρώτου μέρους. (Vistabet 1.85)

575. Νότιγχαμ- Μπάρνσλεϊ: Αδιάφορη βαθμολογικά η Νότιγχαμ, αλλά μπροστά στο κοινό της θέλει να προσφέρει θέαμα και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται στο -2 από την σωτηρία και θέλει διπλό, για να αυξήσει τις πιθανότητες σωτηρίας στην Τσάμπιονσιπ. Βέβαια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άμυνα είναι άλυτα και ίσως αυτό της στοιχίσει στο φινάλε. Καλοπληρωμένο το οβερ(Sportingbet 1.80)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3000 Ζαλγκίρις- Ολυμπιακός Ουάιτ οβερ 6.5 1.87 7
2436 Λίβερπουλ- Ρόμα ημίχρονο Χ 1.85 2-0
575 Νότιγχαμ- Μπάρνσλεϊ οβερ 1.80 3-0
Συνολική απόδοση 6.22 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.