Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Το παλεύει μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Απριλίου 18 00:44 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Δεν μας έκανε το χατίρι η Ρόμα και δεν κράτησε το ημίχρονο στο Χ, αφού η Λίβερπουλ πήγε στα αποδυτήρια με 2-0. Έτσι μείναμε με το 2/3. Από το σημερινό κουπόνι θα δώσω έμφαση στην μάχη της Μαδρίτης, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεαλ, με μοναδικό στόχο το “break”.

2435. Μπάγερν Μονάχου- Ρεαλ Μαδ.: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Μπάγερν κάνει πλάκα στην Γερμανία και θέλει όσο τίποτε άλλο να περάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεαλ έχει ξεμείνει από εγχώριους στόχους και θα τα δώσει όλα για τον τελικό. Πολύ αμφίρροπο ζευγάρι και είναι δύσκολο να προβλέψεις το οτιδήποτε. Θα πάω με ειδικό στοίχημα και ποντάρω στην εκτελεστική δεινότητα του Λεβαντόφσκι. (Stoiximan 1.80)

3004. Ρεαλ Μαδ.- Παναθηναϊκός: 3ο παιχνίδι και η σειρά μεταφέρεται στο “σπίτι” της Ρεαλ, που ισοφάρισε την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ με 89-82, κάνοντας το 1-1. Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά σημεία και αναμένονται άλλα  2 παιχνίδια με ενδιαφέρον και συγκινήσεις. Στην εξίσωση μπαίνει και ο Γιουλ και αυτό είναι ένα προνόμιο για τους γηπεδούχους, με το “τριφύλλι” να μην έχει απουσίες. Πιστεύω πως ο αποψινός “πόλεμος” θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 2 με χάντικαπ +7.5 στον Παναθηναϊκό. (Vistabet 1.83)

637. ΑΠΟΕΛ- ΑΕΚ Λάρνακας: Ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου και η ΑΕΚ είχε επικρατήσει στην Λάρνακα με 2-0. Μέσα σε 1 βδομάδα είναι το 3ο παιχνίδι που δίνουν μεταξύ τους οι 2 ομάδες και την Κυριακή ο ΑΠΟΕΛ σφράγισε τον τίτλο, επικρατώντας με 3-1. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να προκριθεί στον τελικό και καλείται να βρει γρήγορο γκολ, για να κάνει την ανατροπή. Θα βρει χώρους η ΑΕΚ. Καλή περίπτωση το οβερ.  (Sportingbet 1.75)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2435 Μπάγερν Μον.- Ρεαλ Μαδ. Λεβαντόφσκι να σκοράρει 1.80 οχι
3004 Ρεαλ Μαδ.- Παναθηναϊκός 2 με χάντικαπ +7.5 στον ΠΑΟ 1.83 81-74
637 ΑΠΟΕΛ- ΑΕΚ Λάρνακας οβερ 1.75 1-2
Συνολική απόδοση 5.76 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.