Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Θα βρουν γκολ Άρσεναλ και Ατλέτικο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Απριλίου 18 01:04 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
atletico-barcelona

Πιο ισχνό σε επιλογές το σημερινό κουπόνι και χρειάζεται προσοχή και όχι ιδιαίτερα πονταρίσματα, αν θέλετε την ταπεινή μου άποψη. Πάμε να δούμε τις μάχες των ημιτελικών στο Γιουρόπα Λιγκ με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

2434. Άρσεναλ- Ατλέτικο ΜαδρίτηςΛονδρέζοι και Μαδριλένοι έχουν ως μοναδικό σκοπό το τρόπαιο του Γιουρόπα και θα πατήσουν γκάζι, για να το κατακτήσουν. Πιο συμπαγής αμυντικά οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι γηπεδούχοι στην έδρα τους βγάζουν δυναμική και γενικά παράγουν αρκετές φάσεις. Δείχνει κουρασμένη η Ατλέτικο, αλλά στην Ευρώπη αποπνέει σιγουριά και μεταμορφώνεται αγωνιστικά. Θα ρισκάρω με το καλοπληρωμένο οβερ. (Stoiximan 2.00)

2433. Μαρσέιγ- Σάλτσμπουργκ: Ανεβασμένοι οι Μασσαλοί και ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά η Σάλτσμπουργκ απέκλεισε την Λάτσιο με καταιγιστική εμφάνιση στο παιχνίδι της Αυστρίας και αποτελεί την έκπληξη του θεσμού. Μακριά από την έδρα της παίζει χωρίς άγχος και προσέχει κυρίως τα νώτα της. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι Γάλλοι, αλλά εντός έδρας παίζουν πιο μαζεμένα, ίσως δέχονται πίεση από τον απαιτητικό κόσμο. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία του πρώτου μέρους. (Vistabet 2.30)

3038. Μπασκόνια- Φενερμπαχτσέ:   Έδειξε τα δόντια της η Μπασκόνια στο 3ο παιχνίδι με την Φενέρ στην έδρα της και μείωσε σε 2-1. Πλέον καλείται να φέρει την σειρά σε απόλυτη ισορροπία, για να πάει να παλέψει σε 5ο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Δεν θα ποντάρω σε νικητή, αν και πιστεύω πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα χάσει 2ο σερί παιχνίδι από τους Βάσκους. Οβερ 0.5 κλεψίματα από τον Κώστα Σλούκα. (Sportingbet 1.83)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2434 Άρσεναλ- Ατλέτικο Μαδ. οβερ 2.00 1-1 
2433 Μαρσέιγ- Σάλτσμπουργκ ημίχρονο Χ 2.30 1-0
3038 Μπασκόνια- Φενέρ 0.5 κλεψίματα Σλούκας 1.83  
Συνολική απόδοση 8.41 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.