Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Το κίνητρο δείχνει λίγα τέρματα στο Ίντερ-Γιουβέντους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Απριλίου 18 22:01 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Σάββατο σήμερα και η ημέρα είναι πλήρης, όσον αφορά στο στοίχημα και στο κουπόνι, που βρίθει από επιλογές και ευκαιρίες. Πάμε να δούμε τα σημερινά σημεία, με βασικό εξ΄αυτών, τα λίγα γκολ στο ντέρμπι του “Τζιουζέπε Μεάτσα” ανάμεσα στην Ίντερ και την Γιουβέντους.

978. Ίντερ- Γιουβέντους: Η Ίντερ θα “φαγωθεί” στις τελευταίες 4 στροφές του Καμπιονάτο, με Ρόμα και Λάτσιο, για τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Γιουβέντους νιώθει “καυτή” την ανάσα της Νάπολι, αφού οι “παρτενοπέι” πήραν το ντέρμπι μέσα στο Τορίνο και πλησίασαν στο -1. Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες και έτσι η σκοπιμότητα είναι δεδομένη. Έχουν “θέματα” και οι δύο ομάδες, αφού δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά. Πιστεύω τα 2-3 γκολ είναι πολύ καλή περίπτωση. (Stoiximan 2.00)

905. Σαουθάμπτον- Μπόρνμουθ: Αν θέλει να διεκδικήσει την παραμονή η Σαουθάμπτον καλείται να πάρει οπωσδήποτε το τρίποντο από την Μπόρνμουθ. Λιγοστεύει η κλεψύδρα των γηπεδούχων, που θέλουν νίκες και παράλληλα γκέλες των έτερων διεκδικητών της σωτηρίας, για να ανατρέψουν τα δεδομένα και να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μπόρνμουθ βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και στα τελευταία ματς δείχνει αδιάφορη και κουρασμένη. Θα πάω με το κίνητρο επιβίωσης των “Άγιων”. (Vistabet 1.72)

861. Σάλκε- Γκλάντμπαχ:   Την μία κερδίζει την Ντόρτμουντ με μεγάλη εμφάνιση και την άλλη φέρνει 2-2 με την υποβιβασμένη Κολωνία και έχει προηγηθεί και 2-0. Η Σάλκε δείχνει αλλοπρόσαλλη τον τελευταίο μήνα, αλλά θέλει νίκη, για να “κλειδώσει” την 2η θέση. Η Γκλάντμπαχ έχει λίγες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, δείχνει ανεβασμένη και έχει εύκολο το γκολ και μπορεί να βάλει δύσκολα στους “βασιλικούς μπλε”. Περιμένω γρήγορο ρυθμό στο Γκεζελκίρχεν και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Αξία στο οβερ. (Sportingbet 1.85)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
978 ‘Ιντερ-Γιουβέντους 2-3 γκολ 2.00  
905 Σαουθάμπτον- Μπόρνμουθ  1 1.72  
861 Σάλκε- Γκλάντμπαχ οβερ 1.85  
Συνολική απόδοση 6.36 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.