Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: “Πολύ σκληρή για να πεθάνει” η Ρόμα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Μαΐου 18 00:44 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος δεν ενθουσιάζει, αφού οι επιλογές είναι ελάχιστες και την κατάσταση σώζει ο δεύτερος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρόμα και Λίβερπουλ, που τραβάει τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου.

2913. Όλντερσοτ-Έμπσφλιτ:  Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά των μπαράζ ανόδου της Νάσιοναλ Λιγκ στην Αγγλία. Αν δεν κριθεί ο νικητής στα 90 λεπτά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι και ο νικητής θα παίξει στα ημιτελικά με την Τρανμίρ. Η Όλντερσοτ τερμάτισε με έναν βαθμό περισσότερο από την Έμπσφλιτ και οι διαφορές μεταξύ τους είναι μηδαμινές. Πιο έμπειροι σε τέτοιου είδους ματς οι γηπεδούχοι, αλλά τον ενθουσιασμό και την διάθεση για υπέρβαση την έχουν οι φιλοξενούμενοι. Έχει λογική και πιθανότητες να επαληθευτεί το γκολ-γκολ. (Stoiximan 1.83)

1387. Ρόμα- Λίβερπουλ:  Η Λίβερπουλ έκανε πάρτι στο “Άνφιλντ” και με τον Σαλάχ να ταράζει την πρώην ομάδα του με 2 γκολ και 2 ασίστ επικράτησε με 5-2 και βρίσκεται μία ανάσα από τον τελικό του Κιέβου, για να τεθεί αντιμέτωπη με την Ρεαλ Μαδρίτης. Βέβαια, η Ρόμα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Απέκλεισε με παλικαρίσιο τρόπο και 3-0 την Μπαρτσελόνα και θα επιδιώξει ένα νέο “θαύμα” απέναντι στο σύνολο του Κλοπ. Έχει μάθει να μάχεται και να πουλάει ακριβά το τομάρι της και κάτι τέτοιο θεωρώ πως θα κάνει και απόψε. Πάμε με τη νίκη των “τζιαλορόσι”.  (Vistabet 2.64)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2913 Όλντερσοτ-Έμπσφλιτ γκολ-γκολ 1.83 0-0 
1387 Ρόμα-Λίβερπουλ 1 2.64 4-2 
         
Συνολική απόδοση 4.83 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.