Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Για ακόμα μία ανατροπή η Σάλτσμπουργκ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 4 Μαΐου 18 00:40 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Δεν ενθουσιάζει ούτε και σήμερα το κουπόνι του ΠάμεΣτοίχημα και θα αρκεστώ στις ρεβανς των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, που σώζουν την κατάσταση. Βασική επιλογή μου να στηρίξω την Σάλτσμπουργκ, που θα παλέψει απέναντι στην Μαρσέιγ για την ανατροπή.

1430. Σάλτσμπουργκ- Μαρσέιγ: Η Μαρσέιγ επικράτησε με 2-0, αλλά ήταν τυχερή, αφού στις πρώτες κλαασικές ευκαιρίες της βρήκε δίχτυα. Οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και είχαν και δοκάρι στο τέλος, ωστόσο δεν βρήκαν δίχτυα και θέλουν άμεσα γκολ απόψε, για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση στον τελικό. Χωρίς Μήτρογλου οι Φωκαείς, αφού είναι τραυματίας. Το έκανε με την Λάτσιο. Γιατί όχι και με την Μαρσέιγ; Στηρίζουμε Σάλτσμπουργκ. (Stoiximan 2.14)

1429. Ατλέτικο Μαδ.- Άρσεναλ: Η Ατλέτικο ισοφάρισε στο τέλος της αναμέτρησης στο Λονδίνο και μάλιστα παίζοντας με παίκτη λιγότερο, σχεδόν σε ολόκληρο τον αγώνα. Η Άρσεναλ πλέον επιβάλλεται να σκοράρει στο “Βιθέντε Καλδερόν”, για να θέσει βάσεις προκρίσεις, με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε να διακρίνεται για την σκληροτράχηλη αμυντική γραμμή της. Αξίζει το αμφίσκορο, με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να ψάχνει το γκολ, οπότε να παίζει με επιθετική νοοτροπία.  (Vistabet 1.91)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1430 Σάλτσμπουργκ-Μαρσέιγ 1 2.14 2-0
1429 Ατλέτικο Μαδ.- Άρσεναλ γκολ-γκολ 1.91 1-0
         
Συνολική απόδοση 4.08 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.