ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Φιέστα με γκολ για την Κάρντιφ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Μαΐου 18 23:52 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σουόνσι έχασε τα άχαστα με την Μπόρνμουθ, που σκόραρε στην 1 από τις 2 αξιόλογες φάσεις της και έτσι χάσαμε το ταμείο, αφού δεν πέρασε το Χ2 των Ουαλών και μείναμε με το 2/2 της Μπουντεσλίγκα. Πάμε στα σημερινά, με δυνατή τριάδα και βασικό σημείο την Κάρντιφ, που υποδέχεται την Ρέντινγκ.

1942. Κάρντιφ- Ρέντινγκ:  Οι Ουαλοί ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Μένει μία νίκη κόντρα στην Ρέντινγκ, που θέλει βαθμό ή βαθμούς, για να σωθεί στην Τσάμπιονσιπ, αλλά στα τελευταία παιχνίδι της δείχνει αγχωμένη και παραπαίει αγωνιστικά. Με νίκη η Κάρντιφ ανεβαίνει. Έχει στο πλευρό της τον 12ο παίκτη και το παιχνίδι είναι εορταστικό. Στα μέτρα της η αναιμική Ρέντινγκ. 1 και οβερ μαζί. (Stoiximan 1.97)

1935. Ουντινέζε- Ίντερ: Περνάει δύσκολα στο “Φρίουλι” η Ίντερ, βάσει παράδοσης. Η Ουντινέζε σκοράρει με ευκολία, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και ο Ικάρντι μπορεί να “χτυπήσει”. Η Ίντερ με την ήττα από την Γιουβέντους έχασε το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε λογικά θα είναι πιο χαλαρή. Έχει λογική και αξία το αμφίσκορο. (Vistabet 1.80)

2026. Παναιτωλικός- Αστέρας Τρίπολης: Ο Παναιτωλικός δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον βαθμολογικά, αλλά θέλει να κλείσει με θετικό τόνο την σεζόν μπροστά στο κοινό του. Ο Αστέρας Τρίπολης με νίκη στο Αγρίνιο βγαίνει Ευρώπη και δεν τον νοιάζει τι θα έχει γίνει στην Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη. Από την μία η αξιοπρέπεια και από την άλλη το κίνητρο. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια το γκολ-γκολ εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα. Με αυτό θα πάμε. (Sportingbet 1.75)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1942 Κάρντιφ- Ρέντινγκ 1 και οβερ 1.97 0-0
1935 Ουντινέζε- Ίντερ γκολ-γκολ 1,80 0-4
2026 Παναιτωλικός- Αστέρας Τρίπολης γκολ-γκολ 1.75 0-2
Συνολική απόδοση 6.20 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.