ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: “Κλειστό” παιχνίδι στο “Πίττοντρι”

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Μαΐου 18 11:13 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Σκωτία

Χωρίς πολλές επιλογές το κουπόνι της Τρίτης και έτσι θα κινηθούμε σε ρηχά νερά και με προσεκτικές κινήσεις, με την ημέρα να μην ενδείκνυται για ιδιαίτερα πονταρίσματα. Βασική επιλογή στην δυάδα της στήλης μου θα είναι η μάχη του “Πίττοντρι” ανάμεσα σε Αμπερντίν και Ρέιντζερς.

2133. Αμπερντίν- Ρέιντζερς: Δεύτερη στην βαθμολογία η Αμπερντίν και ένα βαθμό πίσω της η Ρέιντζερς. Στα 3 παιχνίδια που έχουν προηγηθεί, οι “μπλε” έχουν πάρει τη νίκη και γενικά οι γηπεδούχοι με τους “μεγάλους” της Σκωτίας χάνουν την δυναμική τους. Αναμένεται “κλειστό” ματς, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι ομάδες δύσκολα θα επιτεθούν. Αξία στην ισοπαλία του πρώτου 45λεπτου. (Vistabet 2.10)

2126. Ζούλτε Βάρεγκεμ- Μπέβερεν: Η Ζούλτε με νίκη εξασφαλίζει την 1η θέση και βγαίνει στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Χωρίς ενδιαφέρον η Μπέβερεν, που βρίσκεται στην ουρά των πλέι οφ, αλλά θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Αναμένεται παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα και αρκετές φάσεις. Αξιόλογο το οβερ 3.5 (Sportingbet 1.91)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2133 Αμπερντίν- Ρέιντζερς ημίχρονο Χ 2.10  
2126 Ζούλτε Βάρεγκεμ- Μπέβερεν οβερ 3.5 1.91  
         
Συνολική απόδοση 4.01 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.