Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Ευάλωτη η άμυνα της Γιουβέντους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Μαΐου 18 01:14 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Τορίνο-Γιουβέντους

Αρκετά δυνατό το σημερινό κουπόνι και εμπεριέχει ορισμένες ευκαιρίες, για να πάμε ταμείο. Βασική επιλογή της στήλης μου θα αποτελέσει ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας με την Γιουβέντους να αντιμετωπίζει την Μίλαν, σε ένα ιστορικό ντέρμπι της γειτονικής χώρας.

2231. Γιουβέντους- Μίλαν: Τελικός Κυπέλλου Ιταλίας, που θα γίνει στο ουδέτερο Ολίμπικο. Η Γιουβέντους “καθάρισε” με το πρωτάθλημα και θέλει το ντάμπλ, ενώ η Μίλαν θα προσπαθήσει να “κλέψει” το τρόπαιο από τον ανώτερο αντίπαλο, ποντάροντας στην καλή αγωνιστική της κατάσταση και την αύρα που έχει φέρει ο Τζενάρο Γκατούζο. Πρόβλημα της φετινής “Βέκια Σενιόρα” η άμυνά της και αυτό θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Μίλαν, που παράγει φάσεις σε κάθε παιχνίδι της. Έχει λογική το γκολ-γκολ. (Vistabet 2.05)

2210. Μπαρτσελόνα- Βιγιαρεάλ: Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι έχουν πάρει το πρωτάθλημα και οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει τα περισσότερα βασικά στελέχη της 11αδας του και από την άλλη το “κίτρινο υποβρύχιο” δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αναμένεται ελεύθερο παιχνίδι με καλό ρυθμό και μπόλικες φάσεις. Οβερ 3.5 εδώ… (Sportingbet 1.75)

2219. Οστάνδη- Λόκερεν: Για μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ θα αγωνιστούν απόψε Οστάνδη και Λόκερεν. Μεγάλο κάζο υπέστη η πρωτοπόρος Λόκερεν, που ηττήθηκε εντός στο 93΄από την Αντβέρπ και πλέον η πρωτιά της στα πλέι οφ κινδυνεύει. Η Οστάνδη θέλει μόνο νίκη, για να διατηρήσει τις ελπίδες της για Ευρώπη. Δεν βολεύεται κανείς με το να παίξει αμυντικά και να πάει για τον βαθμό, οπότε αργά ή γρήγορα το παιχνίδι θα γίνει “ροντέο”. Στήριγμα το οβερ.  (Stoiximan 1.60)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2231 Γιουβέντους-Μίλαν γκολ-γκολ 2.05 4-0
2210 Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ οβερ 3.5 1.72 5-1
 2219 Οστάνδη-Λόκερεν  οβερ  1.60  1-3
Συνολική απόδοση 5.64 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.