Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Χρειάζεται πολλά γκολ η Ίντερ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 13 Μαΐου 18 00:27 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Με 3/3 κινηθήκαμε την Πέμπτη και έτσι η στήλη μου συνεχίζει σήμερα με καλή ψυχολογία για το σερί. Σάββατο και με τα πρωταθλήματα να ολοκληρώνονται υπάρχουν παιχνίδια και παράλληλα ευκαιρίες. Κεντρική επιλογή μου θα αποτελέσει το ματς της Ίντερ με την Σασσουόλο.

677. Ίντερ-Σασουόλο: Η Ίντερ θέλει νίκη με 6 γκολ διαφορά και μη νίκη της Λάτσιο με την Κροτόνε, για να κερδίσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τους “Λατσιάλι”. Η Σασσουόλο εξασφάλισε την παραμονή της με το 1-0 επί της Σαμπντόρια και θα παίξει σήμερα στο “Μεάτσα” χωρίς άγχος. Έχει λογική το οβερ 3.5 (Vistabet  1.83)

679. Μονακό- Σεντ Ετιέν: Πάλι ήταν προβληματική η Μονακό, παρότι νίκησε στο 92΄την Καέν. Βγάζει κόπωση και γενικότερα δεν πείθει αγωνιστικά. Η Σεντ Ετιέν έχει μόλις 1 ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια της και θέλει θετικό αποτέλεσμα, αφού διεκδικεί εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε στο γκολ/γκολ. (Sportingbet 1.60)

617. Φράιμπουργκ- Άουγκσμπουργκ:  Η Φράιμπουργκ με ισοπαλία παραμένει στην Μπουντεσλίγκα, ενώ η Άουγκσμπουργκ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, παρότι κυνηγάει όλα τα παιχνίδια της, βγάζοντας εγωισμό και θέληση. Πιστεύω πως και σήμερα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα ζορίσει την “Φράι”, που έχει το κίνητρο στην πλευρά της. Και εδώ με το αμφίσκορο. (Stoiximan 1.62)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
677 Ίντερ- Σασουόλο οβερ 3.5 1.83 1-2
679 Μονακό-Σεντ Ετιέν γκολ-γκολ 1.60 1-0
617 Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ γκολ-γκολ 1.62 2-0
Συνολική απόδοση 4.74 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.