Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ελλάδα-Ιρλανδία με σούπερ προσφορά* και κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (16/06)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 16 Ιουνίου 23 13:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Μετά το τέλος της σεζόν σε επίπεδο συλλόγων, το ενδιαφέρον για στοίχημα είναι στραμμένο στους αγώνες των εθνικών ομάδων και τα προκριματικά του EURO 2024.

Ματς που προσφέρουν συναρπαστικές επιλογές σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Ελλάδα-Ιρλανδία κοντράρονται στην «Αγιά Σοφιά», έχοντας μονάχα τη νίκη στο μυαλό τους. 

Η Ελλάδα έχει ήδη μια νίκη στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου καθώς τον περασμένο Μάρτιο νίκησε με 3-0 το Γιβραλτάρ εκτός έδρας στην πρεμιέρα της στην προκριματική διαδικασία. Από τη μεριά της, η Ιρλανδία υπέστη ήττα εντός έδρας με 1-0 από τη Γαλλία. Με δεδομένο πως από το γκρουπ περνούν οι δύο πρώτες, δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο λάθους ιδίως από την στιγμή που στον όμιλο βρίσκονται Γαλλία και Ολλανδία. 

ΦΑΒΟΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η νίκη της Ελλάδας προσφέρεται στο 2,18**, ενώ εκείνη της Ιρλανδίας βρίσκεται στο 3,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Ο προπονητής του ελληνικού συγκροτήματος Γκουστάβο Πογέτ έχει στην αποστολή του ουσιαστικά τους καλύτερους, αν και προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ιωαννίδη και τη θέση του πήρε ο κορυφαίος σκόρερ της Eredivisie, Τάσος Δουβίκας.  Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του, που έχει πλούσιο ταλέντο στην επίθεση. 

Στο Ελλάδα-Ιρλανδία αξίζει μια ματιά στην επιλογή για το Over 2,5 που προσφέρεται στο 2,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Ελλάδα διαθέτει πολλές λύσεις επιθετικά και θέλει να μπει στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιβάλλει τον ρυθμό της και να… πολιορκήσει την αντίπαλη περιοχή. Για παράδειγμα στο Ελλάδα-Ιρλανδία το να σκοράρουν σε οποιαδήποτε στιγμή ο Βαγγέλης Παυλίδης ή ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει απόδοση 3,10**.

Η ΣΚΛΗΡΗ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Η Ιρλανδία, από τη μεριά της είναι μια σκληρή ομάδα που βασίζεται ως επί το πλείστον στις αθλητικές αρετές της και στην εμπειρία των παικτών της που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου. Η λογική της είναι πρώτα να προστατεύσει την εστία της κι έπειτα να επιχειρήσει να «χτυπήσει» σε αντεπιθέσεις, ενώ πάντοτε είναι επικίνδυνη και στις στατικές φάσεις. 

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.