ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! (16/05)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 16 Ιουνίου 23 13:26 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Εντός έδρας και κόντρα στην Ιρλανδία συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική. Γιβραλτάρ – Γαλλία στο άλλο ματς του ομίλου.

Να… ζευγαρώσει τις νίκες

Να κάνει το 2×2 κι αν είναι δυνατόν χωρίς να δεχθεί γκολ θέλει απόψε η Εθνική ομάδα κόντρα στην Ιρλανδία. Χωρίς αμφιβολία ο όμιλος, στον οποίο κληρώθηκε η «γαλανόλευκη» και μέσω αυτού θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι στη Γερμανία είναι αρκετά δύσκολος. Γαλλία και Ολλανδία αποτελούν τα φαβορί για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων, όμως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει τον δικό του στόχο. Να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί, ώστε να πιέσει για την πρόκριση! Την 1η αγωνιστική πέρασε με 3-0 από την έδρα του Γιβραλτάρ κι απόψε θέλει ένα ακόμα «τρίποντο». Την 2η αγωνιστική η Ιρλανδία ηττήθηκε 1-0 από τους «τρικολόρ». Δύο νίκες αμφότερες με 1-0 κι εκτός έδρας και μία ισοπαλία χωρίς γκολ, ο απολογισμός των τριών αναμετρήσεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιρλανδία.

bwin – Κορυφαίο Live στοίχημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Στα γήπεδα της Ευρώπης

Στο άλλο ματς του ομίλους της «γαλανόλευκης», η Γαλλία θέλει να κάνει τρεις τις νίκες της, πριν το ματς της Δευτέρας κόντρα στην Εθνική μας ομάδα. Οι «πετεινοί» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Γιβραλτάρ. Με 4-0 διέλυσαν την Ολλανδία στην πρεμιέρα οι παίκτες του Ντεσάν, ενώ πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Ιρλανδίας στη συνέχεια. Για τον 8ο όμιλο η Δανία μετά την ήττα με 3-2 από το Καζακστάν ψάχνει μόνο τη νίκη εντός έδρας με αντίπαλο την Βόρεια Ιρλανδία. Οι πρωτοπόροι του ομίλου Σλοβένοι παίζουν εκτός έδρας με τη Φινλανδία. Δανία, Καζακστάν, Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία έχουν από 3 βαθμούς. Στους 6 οι Σλοβένοι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.