ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Βέλγιο-Αυστρία με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (17/06)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουνίου 23 08:50 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Με αμείωτο ρυθμό και ενδιαφέρον για στοίχημα συνεχίζεται η δράση στα προκριματικά του EURO 2024 και το κουπόνι της Betsson μάς προσφέρει μια συναρπαστική αναμέτρηση απόψε.

Βέλγιο-Αύστρία στο «King Baudouin Stadium» στο πλαίσιο του 6ου ομίλου της διαδικασίας με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson. Μπαίνοντας στο ματς, το Βέλγιο θεωρητικά έχει το πάνω χέρι και η νίκη του προσφέρεται στο 1,64**, ενώ το στοιχημα να επικρατήσει η Αυστρία, στο μεταξύ, βρίσκεται στο 5,36** στην πλατφόρμα της Betsson. Στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024, το Βέλγιο έχει δώσει ένα παιχνίδι και επιβλήθηκε με 3-0 της Σουηδίας εκτός έδρας. Η Αυστρία, από τη μεριά της, έχει δύο στα δύο καθώς ξεπέρασε εντός έδρας  το Αζερμπαϊτζάν (4-1) και την Εσθονία (2-1), τις δύο πιο αδύναμες ομάδες του γκρουπ.

Το Βέλγιο βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Μετά την αποτυχία του στο Μουντιάλ 2022 άλλαξε προπονητή κι ο Ντομένικο Τεντέσκο έχει καθοδηγήσει την ομάδα του σε μόλις δύο αναμετρήσεις. Την προαναφερθείσα με τη Σουηδία και την επικράτηση με 3-2 σε φιλικό ματς με τη Γερμανία. Το στοιχημα του Βελγίου είναι να βρει τα πατήματά του γρήγορα ώστε να αποκτήσει μομέντουμ μιας και στο εσωτερικό του υπάρχει η πεποίθηση πως παρόλο που πολλά μέλη της «χρυσής γενιάς» αποτελούν παρελθόν από το εθνικό συγκρότημα, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.  Σημαντικότατη είναι η απώλεια του μέσου Κέβιν Ντε Μπρόινε, του κορυφαίου παίκτη του Βελγίου. Ο Ρομέλου Λουκάκου, όμως, βρίσκεται στην αποστολή και το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς προσφέρεται στο 1,96** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Αυστρία ξέρει πως ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Βέλγιο εκτός έδρας θα ενίσχυε την άποψη που επικρατεί στα αποδυτήρια, πως αυτή η ομάδα έχει την ποιότητα για να παίξει και πάλι στο EURO. Επιπλέον, θα την έφερνε πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης. Υπό τον Ραλφ Ράνγκνικ, η Αυστρία είναι μια δυναμική ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο, πιέζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στις αντεπιθέσεις και στις στατικές φάσεις, αν και της λείπει ένας αξιόπιστος γκολτζής. Θα παραταχθεί ουσιαστικά πλήρης στο ματς. 

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.