ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Κροατία-Ισπανία με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (18/06)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 23 12:05 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «De Kuip» του Ρότερνταμ έχουν απόψε (21:45) ραντεβού Κροατία-Ισπανία στον τελικό του Final 4 του UEFA Nations League.

Το ματς έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον στα ύψη με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται για το ματς μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Στην ημιτελική φάση, η Κροατία ξεπέρασε με 4-2 την Ολλανδία στην παράταση σε συναρπαστικό ματς. Η νίκη της απόψε προσφέρεται στο 3,71** στην πλατφόρμα της Betsson. Από τη μεριά της, η Ισπανία δυσκολεύτηκε, αλλά ξεπέρασε με 2-1 το εμπόδιο της Ιταλίας σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 89′. Το να επικρατήσει εκείνη στον τελικό προσφέρεται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Η Κροατία για ακόμη μια σημαντική διοργάνωση παρουσιάζεται μαχητική και ανταγωνιστική. Μετά τη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ 2018 και την 3η στο Μουντιάλ 2022, στο εσωτερικό της μπορεί να έχουν υπάρξει αλλαγές προσώπων, αλλά όχι συμπεριφοράς. Η Κροατία παραμένει μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Ο Λούκα Μόντριτς παραμένει ο ηγέτης αυτής της ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ και δεν σταματάει να πιέζει και να ψάχνει τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και τώρα θέλει να δικαιώσει όλους τους αγώνες, τις θυσίες και τους κόπους που έκανε για να φτάσει μέχρι σε αυτό το σημείο, κατακτώντας το UEFA Nations League, προσθέτοντας… ασημικό στο παλμαρέ της. Σημαντική η απουσία του βασικού κεντρικού αμυντικού Γιόσκο Γκβάρντιολ, κάτι που φάνηκε και κόντρα στην Ολλανδία, αλλά απέδειξε πως διαθέτει βάθος για να αντιμετωπίσει μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ

Η Ισπανία βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Μετά το Μουντιάλ 2022 άλλαξε προπονητή και ο Λουίς δε λα Φουέντε διαδέχθηκε τον Λουίς Ενρίκε. Στο διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, αυτή αναζητά την ταυτότητά της. Τον περασμένο Μάρτιο νίκησε με 3-0 τη Νορβηγία εντός έδρας για τα προκριματικά του EURO 2024, αλλά στη συνέχεια έχασε με κάκιστη εμφάνιση με 2-0 από την Σκωτία. Κόντρα στην Ιταλία στον ημιτελικό, η Ισπανία είχε μεγάλη δόση τύχης και τα κατάφερε να περάσει στον τελικό. Ακόμη δεν γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι. Το θετικό για εκείνη αυτή την εποχή είναι πως διαθέτει ποδοσφαιριστές με πλούσιο ταλέντο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά και να χτυπήσει στο τρανζίσιον κι αυτό παρόλο που δεν έχει τον πιο ποιοτικό παίκτη της, τον Πέδρι που είναι τραυματίας. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να παίξει επιθετικά, με το Over 2,5 γκολ να προσφέρεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.