Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Μοναδική προσφορά* στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! (19/6)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 23 08:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Την Γαλλία στο Παρίσι αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική ομάδα στις 21:45, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

bwin – Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με προσφορά*!

Πίστη στο πλάνο κόντρα στους σούπερ σταρ

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει το πρώτο από τα δύο «μεγαθήρια» του παγκόσμιου ποδόσφαιρου, που έχει στον όμιλο της. Η «γαλανόλευκη» ταξίδεψε στο Παρίσι για να παίξει κόντρα στη Γαλλία. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στις πρώτες αγωνιστικές και παραμένει εντός πλάνου.

Δηλαδή μόνο επιτυχίες κόντρα σε Ιρλανδία και Γιβραλτάρ και μετά το καλύτερο δυνατό κόντρα σε Γαλλία και Ολλανδία. Οι «τρικολόρ» αποδεικνύουν κι εντός αγωνιστικού χώρου πως αποτελούν το φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης του 2ου ομίλου με τρεις νίκες στα πρώτα τρία ματς που έδωσαν.

bwin – Build A Bet* στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Πρώτη φορά μετά το 2004

Γαλλία και Ελλάδα έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2004 σε επίσημη αναμέτρηση. Η μοναδική επιτυχία της «γαλανόλευκης» επί των «τρικολόρ» ήταν στην «χρυσή» επιτυχία της Εθνικής μέχρι και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού! Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 8 φορές στο παρελθόν, με την Γαλλία να επικράτησε τις έξι. Ένα ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Αυτό έγινε το 1958 στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1960. Η Γαλλία στα πρώτα τρία ματς του ομίλου σκόραρε συνολικά 8 γκολ, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της, ενώ το 4-0 επί της Ολλανδίας στην πρεμιέρα αποτέλεσε «δήλωση» ενόψει της συνέχειας. Δύο νίκες με απολογισμό 5-1 για τους παίκτες του Πογιέτ, στα πρώτα δύο παιχνίδια των προκριματικών. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μπακασέτας και Μασούρας αποτελώντας τους πρώτους σκόρερ της Εθνικής. Ένα τέρμα σε κάθε ματς μέχρι το 15ο λεπτό σκόραρε η «γαλανόλευκη» σε αυτούς τους αγώνες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.