Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Γαλλία-Ελλάδα με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (19/6)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 23 15:35 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η 4η αγωνιστική της προκριματικής διαδικασίας του EURO 2024 μας χαρίζει ένα συναρπαστικό ματς καθώς Γαλλία-Ελλάδα αναμετριούνται στο «Stade de France» του Παρισιού. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες καθώς αναζητούν να κάνουν βήμα προς την πρόκριση στη μεγάλη διοργάνωση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Γαλλία σαφώς και λογαριάζεται ως το μεγάλο φαβορί στο ματς. Το να νικήσει και μάλιστα από το ημίχρονο της αναμέτρησης προσφέρεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson. Αντίθετα, το να κάνει την έκπληξη η Ελλάδα βρίσκεται στο 12,51** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Η Γαλλία, παρόλο που αποχώρησαν ορισμένοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές μετά το Μουντιάλ 2022, παραμένει μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Αυτή την περίοδο προσπαθεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα ορισμένων συνεργασιών, αλλά και παράλληλα να βρουν τους ρόλους τους τα νέα πρόσωπα που έχουν κληθεί από τον προπονητή Ντιντιέ Ντεσάν. Φυσικά διαθέτει σταθερότητα. Ο «κορμός» των παικτών είναι ουσιαστικά ο ίδιος με το Μουντιάλ 2022 και πρόκειται για μια ομάδα που δουλεύει για τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον ενδυναμώνει. Ο Γάλλος σούπερ σταρ μετά από μια… κάπως απογοητευτική σεζόν θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο και είναι αποφασισμένος να στείλει το μήνυμά του. Γύρω του έχει ένα καστ εντυπωσιακών ποδοσφαιριστών, ιδίως στην επίθεση. Εξ ου και το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ

Η Ελλάδα πηγαίνει στο ματς ελπίζοντας στο καλύτερο δυνατό. Ξέρει πως θα υπάρξουν στιγμές που θα υποφέρει κόντρα στη Γαλλία, αλλά αυτό είναι… αναμενόμενο τόσο για τον προπονητή Γκουστάβο Πογέτ όσο και για τους παίκτες του. Ωστόσο, οι πάντες στο εσωτερικό της ομάδας το βλέπουν και ως μια ευκαιρία να αποδείξουν πως μπορούν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα του υψηλότερου επιπέδου. Άλλωστε, αν τα καταφέρουν νιώθουν πως θα έχουν καλύτερες πιθανότητες να παλέψουν για την πρόκριση στο EURO 2024. Σίγουρα, αυτό το ματς είναι μια από τις μεγάλες προκλήσεις για το ελληνικό συγκρότημα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.