ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ-Άντερλεχτ με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (28/7)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουλίου 23 11:43 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η Jupiler League του Βελγίου αρχίζει απόψε με το συναρπαστικό ματς Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ-Άντερλεχτ στο «Stade Joseph Marien».

Οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τη φετινή σεζόν και θα επιδιώξουν να δείξουν τις ικανότητές τους με το… καλημέρα του πρωταθλήματος. Οπότε αναμένουμε θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις στην πλατφόρμα της Betsson που έχει πλούσια γκάμα επιλογών για στοίχημα και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ μπαίνει ως το φαβορί στην αναμέτρηση με τη νίκη της να πληρώνεται στο 2,03** στην πλατφόρμα της Betsson. Το να επικρατήσει η Άντερλεχτ προσφέρεται στο 3,36**.

cta_box_bg
ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον περασμένο Ιούνιο, η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ αναγκαστικά μπήκε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο. Η διοίκηση και ο προπονητής Κάρελ Γκέραρτς δεν τα βρήκαν για την επέκταση του συμβολαίου του με αποτέλεσμα να χωρίσουν τους δρόμους τους. Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, έτσι, υποχρεώθηκε να βρει άμεσα αντικαταστάτη. Προσέλαβε τον Γερμανό Αλεξάντερ Μπλεσίν, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις στις δουλειές του σε πρώτες ομάδες, έχοντας περάσει από τους πάγκους της Οστάνδης και της Τζένοα. Το γεγονός πως ξέρει καλά το πρωτάθλημα του Βελγίου έχοντας δουλέψει εκεί για δύο χρόνια έπαιξε ρόλο στην απόφαση της πρόσληψής του.

Όπως επίσης και το παρελθόν του στο οργανόγραμμα της Λειψία – που σημαίνει πως ξέρει να βελτιώνει νεαρούς παίκτες. Στα φιλικά της, η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ εμφανίστηκε ανταγωνιστική ιδίως κόντρα σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου όπως η Φέγενορντ (0-0) και η Μονακό (1-1) κι αυτό ενθάρρυνε το προσωπικό της ενόψει της πρεμιέρας. Να σημειώσουμε πως έκλεισε την προετοιμασία της με νίκη 1-0 επί της Βαλανσιέν. Όσο για τις μεταγραφές, το ρόστερ της αποδυναμώθηκε. Πούλησε τον στράικερ Βίκτορ Μπονιφάς στη Λεβερκούζεν για 20,5 εκατ. ευρώ, ενώ αποχώρησαν κι άλλοι σημαντικοί παίκτες όπως οι χαφ Τεμά, Ελ Αζουζί και οι σέντερ μπακ φαν ντερ Χέιντεν, Καντούς. Τους αντικατέστησε με παίκτες που είναι περισσότερο «κέρματα στον αέρα» παρά γνωστές αξίες κι ελπίζει να πετύχει διάνα μαζί τους.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άντερλεχτ τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο στη χώρα της και αυτό δημιουργεί έξτρα πίεση. Το κλαμπ διατήρησε τον προπονητή Μπράιαν Ρίμερ, τον οποίο προσέλαβε τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Άντερλεχτ, παράλληλα, έκανε σημαντικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι αφού κράτησε τους περισσότερους από τους καλύτερους παίκτες της. Η πιο σημαντική πώληση που έκανε ήταν εκείνη του βασικού τερματοφύλακα Μπαρτ Φερμπρούγκεν για 20 εκατ. ευρώ στην Μπράιτον. Κάλυψε, όμως, το κενό του με τον Ντουπέ από την Τουλούζ, ενώ αξιόλογες είναι και οι μεταγραφές του φορ Κάσπερ Ντόλμπεργκ και του μπακ Λουί Πατρί.

Στα φιλικά που έδωσε, ξεχώρισε η νίκη επί του Άγιαξ με 3-0. Εκεί έδειξε πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω για το οποίο ανυπομονεί το περιβάλλον της και να μπορέσει να μπει και πάλι στην κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου. Το να μη χάσει η Άντερλεχτ στο εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας αποδίδει 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.