Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Stoiximan: Ρεβάνς στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον (17/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Αυγούστου 23 12:44 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Με υπομονή και Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τη Γκενκ, με όπλο την τακτική ο Άρης απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου, με πειθαρχία και Σαμάτα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ

Ημέρα ρεβάνς στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Στις 21:00 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Cegeka Arena και απέναντι στη γηπεδούχο Γκενκ, καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα του από το πρώτο ματς.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Φορτούνη να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Ροντινέι στα 22 μόλις δευτερόλεπτα από τη σέντρα του ματς! Παρά το γρήγορο γκολ, το ματς δεν άνοιξε ιδιαίτερα.

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατοχή ολοκληρώθηκε στο 46% – 54% για τους Βέλγους. Οι τελικές ήταν 7(4) – 7(2) και τα κόρνερ 2-3. Είχε τις ευκαιρίες ο Ολυμπιακός για ένα δεύτερο τέρμα, είχε και δύο μεγάλες στιγμές η Γκενκ για την ισοφάριση. Ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός πάει στη ρεβάνς επί βελγικού εδάφους με το μίνιμουμ προβάδισμα για να σφραγίσει την πρόκριση.

Η Γκενκ διαθέτει πολύ ταλέντο, ταχύτητα και ποικιλία δημιουργικά στο παιχνίδι της. Είναι ωστόσο και αφελής, καθώς ο το νεναικό της ρόστερ έχει το χάντικαπ της απειρίας. Σε κάθε περίπτωση οι Βέλγοι είναι πιο μπροστά σε βαθμό ετοιμότητας από τους Πειραιώτες, καθώς ήδη έχουν δώσει έξι επίσημα ματς.

Έκαναν χαρακίρι στο Champions League απέναντι στη Σερβέτ, ενώ μετρούν δύο νίκες και μια ήττα στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Έουπεν, η Γκενκ έβγαλε αντίδραση και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σερκλ Μπριζ. Επικράτησε 1-0 σε ένα οριακό ματς, όπου βάσει συνολικής εικόνας η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα.

Πιο έμπειρος ο Ολυμπιακός, μεθοδικός και με υπομονή στο παιχνίδι του. Με πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά, ενθουσιώδης και ταχύτατη η Γκενκ, που έχει ωστόσο το «πρέπει» στις πλάτες της.

Ζόρικο βράδυ στο Βέλγιο για τους Πειραιώτες, που ξέρουν πως με ένα γκολ θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες τους για πρόκριση. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Ελ Αραμπί σε απόδοση 4.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

Διπλή η ελληνική εκπροσώπηση στις ρεβάνς του Europa Conference League. Την αρχή κάνει ο Άρης, που στις 20:00 αντιμετωπίζει την Ντινάμο Κιέβου στη Giulesti Arena του Βουκουρεστίου. Η ομάδα του Αποστόλη Τερζή φτάνει στο ματς με προβάδισμα, καθώς επικράτησε 1-0 στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Πάλμα στο 69′ με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι Ουκρανοί είχαν λίγο περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, με την κατοχή στο 44% – 56%. Οι τελικές ωστόσο ήταν 10(5) – 5(3), τα κόρνερ 4-3 και ο Άρης κυρίως είχε τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δύσκολη αποστολή στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς έκανε πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνο προκειμένου να αποκτήσει ομοιογένεια. Ωστόσο οι υποχρέωσεις στην Ευρώπη τρέχουν ήδη και οφείλει να προευτεί με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Η Ντινάμο Κιέβου είναι πιο μπροστά σε ετοιμότητα, καθώς έχει ήδη δώσει και ματς για το πρωτάθλημα, με ισάριθμες νίκες κόντρα σε Μινάι και Όμπολον. Έτρεξε μάλιστα ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων σε επίσημα και φιλικά, με απολογισμό εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες, πριν ηττηθεί στο «Κλ. Βικελίδης».

Η Ντινάμο έχει το θεωρητικό προβάδισμα στη ρεβάνς. Διαθέτει μεγαλύτερο ομοιογένεια και σαφές αγωνιστικό πλάνο, ωστόσο δίνει τα εντός έδρας ματς σε ουδέτερη έδρα και χωρίς ουσιαστικά τον κόσμο της.

Ο Άρης θα κοιτάξει πρωτίστως να διαφυλάξει το σκορ του πρώτου αγώνα και θα ψάξει ένα γκολ στην κόντρα. Οριακή μάχη πρόκρισης, το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Under 3,5 στο 3.25 της Stoiximan.

Ο ΠΑΟΚ δίνει τη δική του μάχη και υποδέχεται στις 20:30 την Χάιντουκ στην Τούμπα. Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι στο Σπλιτ. Δίκαιο το αποτέλεσμα, ενδεχομένως θα μπορούσε να διαμορφωθεί ανάλογα με σκορ.

Ο «Δικέφαλος» κράτησε καλά τη μπάλα με ποσοστό κατοχής 56% αντί 44% της Χάιντουκ. Οι τελικές ήταν 9(3) για τους Κροάτες και 5(3) για τον ΠΑΟΚ, με τα κόρνερ στο 9-5. Είχε πολύ τακτική το παιχνίδι στο Σπλιτ και ουσιαστικά κρίθηκε στην αλληλοεξουδετέρωση των ομάδων στη μεσαία γραμμή.

Η ομάδα του Λουτσέσκου επιχειρεί ένα restart τη φετινή σεζόν, με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Αποχώρησαν οι Ίνγκασον, Αουγκούστο, Ολιβέιρα, Καντουρί και Μπίσεσβαρ, ήταν οι Τροστ-Έκονγκ, Όζντοεφ, Σαμάτα, έμεινε ο Κεντζιόρα και επέστρεψε ο Τσιγγάρας.

Η πρόκριση επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με το 4-1 στη ρεβάνς του Ισραήλ ήταν ένα μεγάλο ψυχολογικό ντοπάρισμα και η προοπτική δεύτερης σερί ευρωπαϊκής επιτυχίας φέρνει ενθουσιασμό. Πιο έτοιμη η Χάιντουκ, που έχει δώσει συνολικά πέντε επίσημα ματς και μετράει 3/3 στο ξεκίνημα του εγχώριου πρωταθλήματος.

Πολύ λεπτές οι ισορροπίες στη ρεβάνς της Τούμπας, καθώς αυτή την εποχή τουλάχιστον δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες. Η σκοπιμότητα σε πρώτο πλάνο, στην τακτική και την πειθαρχία θα παιχτεί η πρόκριση. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Να σκοράρει ο Σαμάτα σε απόδοση 4.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

 *Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.