Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Προσφορά* στα προκριματικά του Europa League! (17/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Αυγούστου 23 08:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Τα ευρωπαϊκά τους «εισιτήρια» θέλουν να… ανανεώσουν απόψε Άρης, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Προβάδισμα πρόκρισης έχουν «κίτρινοι» κι «ερυθρόλευκοι». Νίκη στη Τούμπα επί της Χάιντουκ Σπλιτ, ψάχνουν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Άρης είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα μπει στον… χορό των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων απόψε. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν στο Βουκουρέστι στις 20:00 τη Ντινάμο Κιέβου. Η ομάδα του Τόλη Τερζή ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας έχοντας στις «αποσκευές» το 1-0 του αγώνα της Θεσσαλονίκης, που της δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στα Play-offs του Europa Conference League! Σ’ ένα παιχνίδι με ένταση και συνολικά επτά κίτρινες κάρτες, η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουίς Πάλμα έφερε σε θέση… οδηγού τον Άρη. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 της Γκενκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Κώστα Φορτούνη να «χτυπά» 23 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη σέντρα του αγώνα! Απόψε οι Πειραιώτες έχουν στόχο να επιστρέψουν στη βάση τους από την επαρχία της Λιβουργίας με μία πρόκριση που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν τροχιά συμμετοχής στους ομίλους του Europa League!

bwin – Μοναδική προσφορά* στα προκριματικά του Europa Conference League!

Από την ίδια… βάση ξεκινούν απόψε στη Τούμπα ΠΑΟΚ και Χάιντουκ Σπλιτ. Ο «δικέφαλος» του βορρά έμεινε στο 0-0 στην Κροατία, στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Έτσι όλα ξεκινούν από το μηδέν και οι Θεσσαλονικείς με τη βοήθεια του κόσμου τους θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υπάρχει η πίστη, ότι θα καταφέρει να έρθει η πολυπόθητη νίκη που θα φέρει και την πρόκριση στα Play-offs της διοργάνωσης.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.