Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Stoiximan: Η κούρσα του τίτλου στη Stoiximan Super League. Τα φαβορί και οι αποδόσεις (18/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Αυγούστου 23 09:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στην τελική ευθεία πριν την έναρξη της Stoiximan Super League 2023/2024, σε μια σεζόν που αναμένεται συναρπαστική σε περισσότερα από ένα μέτωπα.

Η κούρσα του τίτλου, η είσοδος στα playoffs και η μάχη της παραμονής υπόσχονται συγκινήσεις και αγωνία μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης.

H AEK μπαίνει στο πρωτάθλημα με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα. Κράτησε τον Πινέδα, απέκτησε τους Πισάρο, Πόνσε και έχασε ουσιαστικά μόνο παίκτες που δεν υπολογίζονταν. O Παναθηναϊκος με τη σειρά του θα επιχειρήσει ότι δεν κατάφερε πέρσι, όταν λύγισε στο φινάλε και τερμάτισε δεύτερος. 

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κερδιμένος στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς μπορεί να αποχώρησαν ο Κουρμπέλης, Σάρλια και Τρουϊγέ, εντούτοις αποκτήθηκαν οι Φιλένα, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν, Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς που ανεβάζουν κατακόρυφα την ποιότητα. 

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί ένα restart με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο και τον Αντόνιο Κορδόν σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Πολλές οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, που αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το φινάλε των μεταγραφών. 

Ρέαμπτσιουκ, Μπακαμπού, Ζίνκερναγκελ, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος και Βαλμπουενά οι σημαντικότερες αποχωρήσεις μέχρι στιγμής. Ιμπόρα, Κίνι, Ελ Κααμπί, Αλεξανδρόπουλος, Φρέιρε και Πορόσο οι κινήσεις ενίσχυσης. 

Οι τρεις του κέντρου αναμένεται να δώσουν τη μάχη του τίτλου και φέτος. Η ΑΕΚ ως κάτοχος του τίτλου προσφέρεται ως φαβορί και σε απόδοση 2.05 στη Stoiximan για να κάνει το repeat. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός στο 3.75 και ο Παναθηναϊκός στο 3.85. 

Καλοκαίρι αλλαγών για τον ΠΑΟΚ, που μπαίνει σε μια μεταβατική περίοδο. Δεδομένα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο η ομάδα του Λουτσέσκου, έστω κι αν στο ξεκίνημα λογίζεται ως μεγάλο αουτσάιντερ στη μάχη του τίτλου. 

Αουγκούστο και Ίνγκασον έφυγαν για Ναντ και Κοπεγχάγη αντίστοιχα, ενώ αποχώρησαν και οι Ολιβέιρα, Καντουρί, Μπίσεσβαρ. Παρέμεινε ο Κεντζιόρα, επέστρεψε ο Τσιγγάρας και οι Τροστ-Έκονγκ, Όζντοεφ, Μπάμπα και Σαμάτα ήρθαν για να συμπληρώσουν το παζλ της ενίσχυσης. 

Ο 30χρονος επιθετικός από την Τανζανία αποτελεί μια από τις ατραξιόν του φετινού πρωταθλήματος. Έφτιαξε το όνομα στη Γκενκ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Άντβερπ, Άστον Βίλα και Φενέρμπαχτσε. Με 21 γκολ σε 69 ματς σε επίπεδο εθνικών ομάδων και 119 γκολ σε 360 παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο, ο Σαμάτα θα αποτελέσει φέτος την αιχμή του δόρατος στην επίθεση του «Δικεφάλου». 

Με τους Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Κωνσταντέλια στην πλάτη του ως δημιουργούς, ο Σαμάτα χάρη στην εκτελεστική του δεινότητα έχει την ευκαιρία για μια απόλυτα παραγωγική σεζόν. Το στοίχημα να είναι ο Σαμάτα πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League, σε απόδοση 12.00 στη Stoiximan.

Η περσινή σεζόν δεν εξελίχθηκε για τον Άρη σύμφωνα με τις προσδοκίες. Έτσι μέσα στο καλοκαίρι η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε σε πολλές αλλαγές με στόχο να εμφανίσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο φέτος. Η παρουσία της στην εξάδα θεωρείται λίγο – πολύ δεδομένη, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Ο Απόστολος Τερζής πήρε το χρίσμα του πάγκου, ωστόσο το έργο του δεν είναι απλό καθώς το ρόστερ άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ξεχωρίζει αναμφίβολα η απόκτηση του Λορέν Μορόν, ενός στράικερ με θητεία σε Λας Πάλμας, Εσπανιόλ και κυρίως στη Μπέτις. Με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, ο Ισπανός φορ είναι ικανός να κάνει φέτος τη διαφορά για τον Άρη. Ο Μορόν θα ηγηθεί στη γραμμή κρούσης της ομάδας του και το στοίχημα να σκοράρει Over 6,5 γκολ στη σεζόν συναντάμε σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan.

Μεγάλη αναμένεται και η μάχη της ουράς, όπου μοιραία οι Πανσερραϊκός και Κηφισιά φιγουράρουν ως τα βασικά φαβορί για τον υποβιβασμό. Η βαλίτσα ωστόσο μπορεί να πάει μακριά, καθώς και οι δύο μπαίνουν με πολύ ενθουσιασμό στο πρωτάθλημα και θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες παραμονής. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξει προφανώς η ανασταλτική τους λειτουργία στη συγκομιδή βαθμών. Η ανάγνωση των ρόστερ δείχνει πως η Κηφισιά έχει μάλλον περισσότερες λύσεις και εμπειρία στα μετόπισθεν. Το στοίχημα να δεχθεί ο Πανσερραϊκός τα περισσότερα γκολ στην κανονική περίοδο της Stoiximan Super League σε απόδοση 2.40 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.