Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (18/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Αυγούστου 23 08:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Σέντρα απόψε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, με το ενδιαφέρον να είναι στα… κόκκινα! Να υπερασπιστεί το «στέμμα» της θέλει η ΑΕΚ. Ενισχυμένος ο Παναθηναϊκός που ψάχνει την επιστροφή στην κορυφή.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός -τουλάχιστον στην έναρξη της σεζόν- δείχνουν να είναι πιο έτοιμοι από τους υπόλοιπους του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Και λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η Πρωταθλήτρια Ελλάδας, μπήκε στη δεύτερη χρονιά της με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της, ενώ το «τριφύλλι», διανύει αισίως την τρίτη του διαδοχική αγωνιστική περίοδο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως προπονητή. Η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρο στόχο να διατηρήσει τα πρωτεία της. Ενισχυμένη παρουσιάζεται από την μέχρι τώρα μεταγραφική δραστηριότητα της η Ένωση. Αγόρασε τα δικαιώματα του Πινέδα, πρόσθεσε τον Πόνσε στη θέση του φορ, ενώ σημαντική είναι και η προσθήκη του Πιζάρο στα χαφ. Ο Παναθηναϊκός έδωσε «βάθος» κι εμπειρία στο ρόστερ του. Αποκτήθηκαν οι Βιλένα, Τζούρισιτς, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς, με τους τρεις πρώτους να είναι ήδη βασικοί, ενώ ο Πάλμερ – Μπράουν θα ενισχύσει τις θέσεις των στόπερ. Στην bwin βρίσκουμε στο 2.35 να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ και στο 4.00 ο Παναθηναϊκός.

Ξέρεις τον πρωταθλητή της επόμενης σεζόν; Στην bwin τον βρίσκεις με σούπερ αποδόσεις!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμειναν μακριά από την δυάδα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και που κατέκτησαν πέρσι τις δύο πρώτες θέσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το «χτίσιμο» μίας νέας ομάδας με τον Κορδόν τεχνικό διευθυντή και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία. Οι Πειραιώτες έφεραν στου Ρέντη τον διεθνή Μαροκινό φορ, Αγιούμπ Ελ Καμπί. Στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών αποκτήθηκε ο Τζάκσον Πορόσο και ο Νίκολας Φρέιρε, ενώ σπουδαίος για την τόνωση και  του ελληνικού στοιχείου είναι ο δανεισμός του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Στο 2.75 στην bwin η απόδοση να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Σαματά, Εκόνγκ και Οζντόεφ βρίσκονται ήδη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, που θέλει να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ολικό rebuild για τον Άρη, με 15 μεταγραφές στη δική του preseason! Στην bwin βρίσκουμε στο 6.00 να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και στο 101.00 ο Άρης.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.