Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Η Super League παίζει στην Betsson με κορυφαίες αποδόσεις (18/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Αυγούστου 23 08:30 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η ελληνική Super League ξεκινάει και πάλι και στην Betsson θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ ειδικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο είναι οι συνηθισμένες τέσσερις που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ δείχνει και φέτος πως θα είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. O Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει την καλή δουλειά που έκανε πέρσι και έφερε την Ένωση στο νταμπλ, ενώ η διοίκηση των Κιτρινόμαυρων προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις που ενίσχυσαν και με το παραπάνω το περσινό ρόστερ.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Ροντόλφο Πισάρο αλλά και τον Πόνσε, ενώ κράτησε βασικά γρανάζια από τη μηχανή της που την έφεραν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Στην Betsson θα βρείτε στο 2,20 την κατάκτηση της Super League από την ΑΕΚ.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός δείχνει ακόμα πιο ενισχυμένος φέτος. Τα ματς με την Μαρσέιγ εξάλλου ήταν το πιο τρανό παράδειγμα για την πορεία της δουλειάς του Γιοβάνοβιτς στο Τριφύλλι. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Παναθηναϊκός όχι μόνο θα προσπαθήσει να κατακτήσει την κορυφή, αλλά θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να είναι αυτός που θα πάρει τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ελλάδας. Μόνο τυχαίες δεν είναι οι προσθήκες αθλητών όπως ο Μλαντένοβιτς, ο Τζούρισιτς και ο Βιλένα, με τους Πράσινους να προσδοκούν να χαλάσουν τα όποια σχέδια της ΑΕΚ για τον τίτλο. 

Στην Betsson θα βρείτε στο 3,85 την κατάκτηση της Super League από τον Παναθηναϊκό.

Ζητούμενο στους παραπάνω διεκδικητές είναι να μην μπουν σφήνα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι Ερυθρόλευκοι αργά και σταθερά προσπαθούν να χτίσουν για το μέλλον τους. Βρισκόμαστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ τους, με την εκκαθάριση του υλικού που έχει στα χέρια του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να είναι το πρώτο τους στοίχημα. Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε στο Λιμάνι και ήδη έχει βάλει τη σφραγίδα του στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τους Ιμπόρα, Κίνι, Φρέιρε, Ελ Κααμπί, Πορόσο, Αλεξανδρόπουλο, Έζε και Σπάρπα, την ώρα που υπάρχουν κι άλλα σενάρια για νέες προσθήκες. 

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ προσπέρασε το εμπόδιο της Χάιντουκ Σπλιτ. Διαθέτει μία καυτή Τούμπα, που είναι πάντα γεμάτη και ένα πρότζεκτ για να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει προχωρήσει σε ποιοτικές προσθήκες όπως ο Σαματά και ο Οζντόεφ και περιμένει τις υπόλοιπες κινήσεις από την ομάδα του μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Στην Betsson θα βρείτε στο 3,10 την κατάκτηση της Super League από τον Ολυμπιακό και στο 5,00 από τον ΠΑΟΚ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.