Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 700+ αγορές και 0% γκανιότα* (19/8)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Αυγούστου 23 11:15 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στη σκιά του θανάτου του οπαδού της «Ένωσης», Μιχάλη Κατσούρη, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19/8, 21:45) με στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο για playoffs του Champions League!

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα πέτυχαν σπουδαία νίκη (2-1) με ανατροπή μέσα στο Ζάγκρεμπ. Πλέον, έχουν την ευκαιρία στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά» να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά στη συμμετοχή τους στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ΑΕΚ σε περίπτωση που αποκλείσει τους Κροάτες θα αντιμετωπίσει στα playoffs την Αντβέρπ και άπαντες αναγνωρίζουν ότι έχουν τεράστια ευκαιρία να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2018.

Στο Ζάγκρεμπ, τον δρόμο της ανατροπής του σκορ άνοιξε ο Τσούμπερ που ισοφάρισε (1-1) το γκολ του Μπουλατ και στο 90’ ολοκλήρωσε ο Γαλανόπουλος. Ο Έλληνας μέσος της «Ένωσης» σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το πανηγύρισε με τον κατάλληλο τρόπο.

ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

1: 1.89 | Χ: 3.75 | 2: 4.05

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια σκέφτεται μόνο τη νίκη για να συνεχίσει την πορεία της στο Champions League. Οι Κροάτες διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία και σε περίπτωση που υποτιμηθούν μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω. Οι παίκτες του Ιγκόρ Μπίσκαν, επιθετικά θα ρισκάρουν για την ανατροπή, προκειμένου για 2η σερί σεζόν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους.

Πέρσι οι Κροάτες συμμετείχαν στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης και απέναντι σε Σάλτσμπουρκ, Μίλαν, Τσέλσι συγκέντρωσαν τέσσερις βαθμούς. Το ενδεχόμενο του αποκλεισμού θα φέρει «γκρίνια» με το καλημέρα στον νεαρό τεχνικό, ο οποίος φέτος ανέλαβε τα ηνία της Ντινάμο και διαδέχθηκε στον πάγκο τον άκρως επιτυχημένο Άντε Τσάτσιτς.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.