Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στην Premier League! (19/8)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Αυγούστου 23 08:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Τρεις αναμετρήσεις ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Premier League.

Για το πρώτο «τρίποντο»

Μετά τις τελευταίες μεταγραφικές αποτυχίες και με την Τσέλσι να παίρνει βασικούς της στόχους, αλλά και να της στερεί τη νίκη στην πρεμιέρα, η νίκη για τη Λίβερπουλ το απόγευμα είναι μονόδρομος. Οι «κόκκινοι» στις 17:00 υποδέχονται στο «Anfield» την Μπόρνμουθ, κόντρα στην οποία διατηρεί εξαιρετική παράδοση. Εννέα νίκες μετρά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ανεξαρτήτου έδρας. Δύο φορές επικράτησαν τα «κεράσια», αμφότερες εντός έδρας, ενώ μόλις ένα ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, όμως κι εκεί σημειώθηκαν γκολ (2-2 το τελικό αποτέλεσμα). Οκτώ γκολ σημείωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ κόντρα στην Μπόρνμουθ στο παρελθόν, με τον Αιγύπτιο να αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των αναμετρήσεων.

Ματσάρες σε Λονδίνο και Μάντσεστερ

Στις 19:30 το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Λονδίνο. Εκεί η Τότεναμ που ζει στη μετά Χάρι Κέιν εποχή φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα ήρθαν ισόπαλοι στο γήπεδο της Μπρέντφορντ με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο! Με νίκη ξεκίνησε μία αρκετά απαιτητική σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πλέον καλείται να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική! Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 1-0 της Γουλβς στο «Old Trafford».

bwin – Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Φινάλε του αποψινού προγράμματος στο «Etihad». Η Μάντσεστερ Σίτι μόλις τη Τετάρτη κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και κόντρα στη Νιούκαστλ θέλει να πανηγυρίσει αυτό τον τίτλο μαζί με τον κόσμο της. Αμφότερες ξεκίνησαν με «τρίποντα» τη σεζόν στο πρωτάθλημα. Οι «πολίτες» πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Μπέρνλι, ενώ οι «καρακάξες» διέλυσαν με 5-1 την Άστον Βίλα εντός έδρας!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.