Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Build A Bet* στην Premier League! (20/8)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Αυγούστου 23 10:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στην έδρα της Γουέστ Χαμ δοκιμάζεται στις 18:30 η Τσέλσι.

Από το Ούντινε ξεκινά την προσπάθεια για την επιστροφή στην κορυφή του ιταλικού ποδόσφαιρου η Γιουβέντους.

Για την πρώτη νίκη ο «Poch»

Την πρώτη του νίκη σε επίσημο αγώνα με την Τσέλσι ψάχνει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Οι «μπλε» μετά την 1η αγωνιστική και το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (1-1 το αποτέλεσμα) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ και θέλουν να πανηγυρίσουν το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν. Οι γηπεδούχοι στη δική τους πρεμιέρα στο γήπεδο της Μπόρνμουθ είδαν τον Ντόμινικ Σολάνκε να σκοράρει στο 82ο λεπτό και να τους στερεί τη νίκη! Μόλις μία φορά επικράτησε η Γουέστ Χαμ στα έξι τελευταία της Τσέλσι, για την Premier League, ανεξαρτήτου έδρας. Σε αυτό το σύνολο των αγώνων, οι «μπλε» νίκησαν τέσσερις φορές, τις τρεις χωρίς να δεχθούν γκολ, ενώ το περσινό ματς στο «London Stadium», ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

bwin – Κάθε γκολ της Serie A παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Στόχος η κούπα!

Τρεις σεζόν μακριά από την πρώτη θέση της Serie A, είναι πολλά για μία ομάδα με τις προσδοκίες που έχει ο κόσμος. Ο λόγος φυσικά για τη Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδόσφαιρου, πέρσι ταλαιπωρήθηκε αρκετά αγωνιστικά, αλλά και μακριά από τα γήπεδα. Έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ο αποκλειστικός της στόχος φέτος είναι η κατάκτηση της κούπας της πρωταθλήτριας. Η προσπάθεια της για να εκπληρώσει τα όνειρα της η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι ξεκινά από το Ούντινε. Η Ουντινέζε αποτελεί τον πρώτο αντίπαλο των «μπιανκονέρι», οι οποίοι επέστρεψαν στο Τορίνο 30 φορές έχοντας επικρατήσει των «Zebrette»!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.