Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στην Premier League! (21/8)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 21 Αυγούστου 23 08:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας δοκιμάζεται η Άρσεναλ, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 2η αγωνιστική της Premier League.

Από την έδρα της Μπολόνια θα ξεκινήσει την προσπάθεια της για να κατακτήσει και πάλι το σκουντέτο η Μίλαν.

Στο «Selhurst Park» θα ολοκληρωθεί απόψε η 2η αγωνιστική της Premier League. Εκεί η Κρίσταλ Πάλας θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ. Αμφότερες οι ομάδες εκκίνησαν τη σεζόν νικηφόρα. Οι «αετοί» με το γκολ του Εντουάρ να κρίνει την αναμέτρηση πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι «κανονιέρηδες» στη δική τους πρεμιέρα επικράτησαν 2-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ με τα δύο γκολ να έρχονται στο διάστημα 26’-32’.

Μόλις μία ήττα σε σύνολο επτά αγώνων ο απολογισμός του Μικέλ Αρτέτα κόντρα στην Πάλας, το διάστημα που είναι προπονητής της Άρσεναλ. Τρεις νίκες μετρούν οι «κανονιέρηδες», ενώ ακόμα τρία ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Στην bwin βρίσκουμε σε απόδοση 1.62 τη νίκη της Άρσεναλ.

bwin – Κάθε γκολ της Serie A παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Από την έδρα της Μπολόνια θα ξεκινήσει την προσπάθεια της για να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα Ιταλίας η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» σε μία προβληματική σεζόν πέρσι τερμάτισαν στην 4η θέση, παίρνοντας το «εισιτήριο» για το Champions League, αλλά μένοντας πολύ νωρίς εκτός της διεκδίκησης του τίτλου! Αυτό θέλει να αλλάξει φέτος ο Στέφανο Πιόλι. Οκτώ μεταγραφές έκανε φέτος η Μίλαν, ωστόσο η αποχώρηση του Σάντρο Τονάλι αποτελεί ξεκάθαρα πλήγμα για τη μεσαία γραμμή.

Να εξασφαλίσει με άνεση την παραμονή της κι από εκεί και πέρα να «χτυπήσει» το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ο στόχος της Μπολόνια. Τον Ιανουάριο του 2016 ηττήθηκαν για τελευταία φορά οι Μιλανέζοι από τους «ροσομπλού». Σε απόδοση 1.98 η νίκη της Μίλαν στην bwin.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.