Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις* (31/08)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Αυγούστου 23 10:15 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ένα βήμα μακριά πριν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη το βράδυ (21:00) αντιμετωπίζουν στα play offs της διοργάνωσης την Τσουκαρίτσκι στο Λέσκοβατς και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να μπουν στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Οι Πειραιώτες από το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδειξαν ότι υπερέχουν σε όλους τους τομείς έναντι των Σέρβων και το υπέρ τους σκορ (3-1) επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. 

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με κορυφαίο τον Κώστα Φορτούνη και άξιο συμπαραστάτη τον Ελ Κααμπί που πέτυχε δύο γκολ, έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο και αποτύπωσαν πάνω στο χορτάρι την ποιότητά τους. 

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Τσουκαρίτσκι είναι να «σφραγίσει» την πρόκριση με μια ακόμη νίκη και παράλληλα το τεχνικό επιτελείο να δει τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή έκαναν το δύο στα δύο στο ελληνικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ με αντίπαλο τον Ατρόμητο. 

Το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δένει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και παράλληλα ο Ολυμπιακός αποδίδει επιθετικό ποδόσφαιρο σκοράροντας κατά βούληση είναι λογικό να προκαλεί αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας. 

Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός
1: 5.05 | Χ: 4.35 | 2: 1.65 

Στην Τσουκαρίτσικι μετά το εις βάρος τους 1-3 στο Φάληρο αναγνωρίζουν ότι οι ελπίδες τους για την ανατροπή είναι μηδαμινές. Οι Σέρβοι έχουν ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις στην ιστορία τους και μετά την έλευση του προπονητή Ιγκόρ Μάτιτς αλλάζουν πολλά στα αγωνιστικά τους πλάνα. Αυτό φάνηκε και στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν το τεχνικό επιτελείο ανακάτεψε την τράπουλα και έδωσε χρόνο σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η Τσουκαρίτσκι την Κυριακή φιλοξένησε την Ράντνικ κι έμεινε στο 0-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Με τη συγκεκριμένη ισοπαλία έπεσε στην 5η θέση (2-2-2) της βαθμολογίας και το ζητούμενο είναι οι λύσεις στο γκολ, αφού ο βασικός φορ Μοχάμεντ Μπανταμόσι έφυγε δανεικός για την Αλ Χαζίμ.     

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα προκριματικά του Europa League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.