Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Μοναδική προσφορά* στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ! (01/09)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 1 Σεπτεμβρίου 23 08:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ο πρώτος «τελικός» για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ είναι γεγονός! Η Εθνική αντιμετωπίζει το μεσημέρι τη Λιθουανία στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου της διοργάνωσης.

Η δεύτερη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ, βρίσκει την Ελλάδα σ’ έναν όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, τη Λιθουανία και το Μαυροβούνιο. Πρώτη αντίπαλος της «γαλανόλευκης» είναι η Λιθουανία. Η παρέα του Γιόνας Βαλαντσιούνας ολοκλήρωσε στην 1η θέση την παρουσία στον δικό της όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Με ρεκόρ 3-0 λοιπόν θα μπει στη 2η φάση του τουρνουά και η νίκη για την Ελλάδα αποτελεί… μονόδρομο. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να ισοφαρίσει το ρεκόρ των Λιθουανών, έχοντας μετά το ματς και οι δύο ρεκόρ 3-1, αλλά διατηρώντας το πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

bwin – Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Με την αναμέτρηση Κηφισιά – Ατρόμητος θα ξεκινήσει η 3η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες διεκδικούν τους πρώτους βαθμούς της σεζόν. Η Κηφισιά προέρχεται από δύο ήττες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ (εκτός έδρας και τα δύο ματς), ενώ οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με το «βαρύ» 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Για την 4η αγωνιστική της Premier League, η Λούτον θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς υποδεχόμενη τη Γουέστ Χαμ. ΟΙ γηπεδούχοι ηττήθηκαν από Μπράιτον και Τσέλσι στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Να διατηρήσει το αήττητο που «χτίζει» θέλει η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» μετά το 1-1 της πρεμιέρας με την Μπόρνμουθ, επικράτησαν της Τσέλσι και της Μπράιτον με 3-1! Σπουδαίο παιχνίδι στο «Olimpico», με τη Ρόμα να φιλοξενεί στην «αιώνια πόλη» τη Μίλαν. Για το 3×3 και το απόλυτο θα παίξουν οι «ροσονέρι». Μόλις έναν βαθμό έχουν συγκεντρώσει οι «τζιαλορόσι» στην εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.