Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Μοναδικά έπαθλα* στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ! (01/09)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 1 Σεπτεμβρίου 23 08:20 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Τα δύσκολα συνεχίσουν σήμερα το μεσημέρι για την Εθνική.

Στις 15:40, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Λιθουανία, στην 1ην αγωνιστική του 2ου γύρου του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί ως ακόμα ένας «τελικός», στην προσπάθεια της για πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ακόμα ένα μεγάλο ματς έχει μπροστά της η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η «γαλανόλευκη» έρχεται αντιμέτωπη με την Λιθουανία στην «Mall of Asia Arena» της Μανίλα και η νίκη είναι «μονόδρομος», εάν θέλει να κρατήσει… ζωντανές τις ελπίδες της για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Η παλικαρίσια ανατροπή κόντρα στη Νέα Ζηλανδία την Τετάρτη, η οποία χάρισε και την πρόκριση στον 2ο γύρο του Παγκόσμιου Κυπέλλου έδειξε πως οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη δεν θα τα παρατήσουν εύκολα. Ο νέος όμιλος που σχηματίστηκε την βρίσκει στην τελευταία θέση μαζί με το Μαυροβούνιο (2-1), καθώς ΗΠΑ και Λιθουανία έχουν ρεκόρ 3-0 από τον 1ο γύρο και είναι τα φαβορί για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Η Ελλάδα εφόσον επικρατήσει σήμερα θα μπει σε θέση πρόκρισης και ισχύος έναντι των Λιθουανών, οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις ΗΠΑ, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το Μαυροβούνιο.  Σε περίπτωση ήττας, η Εθνική θα «πέσει» στο 2-2 και το 4-0 των Λιθουανών θα δώσει τέλος σε κάθε φιλοδοξία για πρόκριση!

Sportingbet – Build A Bet* στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ!

Προς την πλευρά των Λιθουανών γέρνει η προϊστορία των αγώνων κόντρα στην Εθνική. Στις εννέα φορές που οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στην ιστορία τους, η Λιθουανία μετρά έξι νίκες, ενώ η «γαλανόλευκη» τρεις, αντίστοιχα. Τελευταία τους «μονομαχία» καταγράφεται στις 9 Σεπτεμβρίου του 2017. Τότε, η Εθνική επικράτησε με 77-64 σε αγώνα νοκ – άουτ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.