Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! (3/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Σεπτεμβρίου 23 08:30 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ολοκληρώνεται απόψε η 3η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο Φάληρο, τον Βόλο και τα Γιάννινα.

Συνέχεια στο σερί

Την επίτευξη της τρίτης συνεχόμενης του νίκης σε ισάριθμα ματς θα κυνηγήσει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τους κρατήσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς των Πειραιωτών στο Φάληρο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να το εκμεταλλευτεί το «πλεονέκτημα» που έχει έναντι των αντιπάλων της, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις των δύο πρώτων αγωνιστικών είναι η Λαμία. Οι Φθιώτες με μία νίκη και μία ισοπαλία βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας αρκετά θετικά δείγματα γραφής, ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει ακόμα στο πρωτάθλημα να κόψουν βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους».

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Δύσκολες αποστολές

Με διάστημα ενός τετάρτου, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός «δοκιμάζονται» σε δύο από τις πιο δύσκολες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος. Στις 21:30, η Ένωση φιλοξενείται από τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», ενώ στις 21:45, o Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Αμφότερες έχουν από ένα ματς λιγότερο, εξαιτίας των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση οι υπόλοιποι ανταγωνιστές να ξεφύγουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην ΑΕΚ η επιθυμία όλων είναι να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα αλλά και τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Αντβέρπ στα Play-Offs του Champions League και να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα. Οι «πράσινοι» από την άλλη, δυσκολεύονται αρκετά τα τελευταία έξι χρόνια στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, με μοναδική εξαίρεση την περσινή σεζόν, όπου κατάφεραν να φύγουν με το «τρίποντο» της νίκης.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.