Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Stoiximan: Προκριματικά Euro 2024: Βγάζει αντίδραση η Ισπανία, ζόρικη έξοδος για την Πορτογαλία (08/09)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Σεπτεμβρίου 23 11:57 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι αναμετρήσεις της Παρασκευής (10/9) για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει αυτή της Γεωργίας με την Ισπανία για το Group A. Εκεί όπου η Σκωτία με 4/4 στο ξεκίνημα και 9-1 γκολ οδηγεί την κούρσα του ομίλου! Η Γεωργία ακολουθεί στους τέσσερις βαθμούς με ματς λιγότερο, όσους έχει και η Νορβηγία. Στους τρεις βαθμούς η Ισπανία με δύο παιχνίδια λιγότερα και ουραγός η Κύπρος με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

cta_box_bg
SERI SUPER LEAGUE στη Stoiximan! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γεωργία στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 με τη Νορβηγία, πριν φύγει με «διπλό» από την Κύπρο και γνωρίσει την πρώτη της ήττα στον όμιλο απέναντι στη Σκωτία. Ομάδα που έχει κάνει άλματα προόδου την τελευταία διετία, χάρη κυρίως στο αστείρευτο ταλέντο του Χβίτσα Κβαρατσχέλια. Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να φτάσει στην υπέρβαση και να πάρει ένα εισιτήριο πρόκρισης από το Group A, εντούτοις δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν.

Η Ισπανία στην πρεμιέρα είχε μια άνετη επικράτηση (3-0) επί της Νορβηγίας, ωστόσο γνώρισε «σκληρή» ήττα από τη Σκωτία στη Γλασκώβη. Η δυναμική της δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, οφείλει όμως να εμφανιστεί σοβαρή για να μην μπει σε περιπέτειες. Διαθέτει ένα πλούσιο σε ποιότητα και αρκετά νεανικό ρόστερ, είναι πάντα όμως ένα ερώτημα η ευχέρεια της στο σκοράρισμα. Λείπει ένας κλασικός γκολτζής από τη συγκεκριμένη φουρνιά, πρόβλημα που συχνά της στερεί τη δυνατότητα να «καθαρίζει» παιχνίδια που είναι εμφανώς ανώτερη στο χορτάρι. Δείχνει σε καλή κατάσταση, καθώς τον Ιούνιο επικράτησε 2-1 της Ιταλίας στα ημιτελικά του Nations League και επιβλήθηκε της Κροατίας στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Γεωργία έχει σαφές χάντικαπ ποιότητας, όμως είναι σκληρή και ένα γκολ μπορεί να το βρει στο ματς. Το τάιμινγκ ωστόσο της κόντρας με την Ισπανία είναι κακό, καθώς οι Ίβηρες δεν έχουν κανένα περιθώριο για στραβοπάτημα. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3, 1-4 σε απόδοση 4.35 στη Stoiximan.

Σλοβακία και Πορτογαλία κοντράρονται στη Μπρατισλάβα, με φόντο την πρωτιά στο Group J της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Το ισόπαλο 0-0 της πρεμιέρας με το Λουξεμβούργο δεν πτόησε τη Σλοβακία, που πέτυχε τρεις νίκς στη σειρά κόντρα σε Βοσνία, Ισλανδία και Λίχτενσταϊν. Με 10 βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου και έχει αποκτήσει ένα μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης. Φαντάζει δύσκολο να κάνει την υπέρβαση για την πρωτιά, ωστόσο είναι σε απόσταση βολής και έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται. Δεν ξεχωρίζει για την ποιότητα του το ρόστερ, είναι όμως ένα δεμένο σύνολο με συγκέντρωση, καθαρό αγωνιστικό πλάνο, υπομονή και μεθοδικότητα στο χορτάρι.

Η Πορτογαλία κάνει… πλάκα για την ώρα. Με 4/4 και γκολ 14-0(!) απέναντι σε Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Βοσνία και Ισλανδία, οδηγεί την κούρσα στο Group J και είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί για την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ διαχειρίζεται μια πηγή παικτών με πολύ ταλέντο, ποιότητα και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Πλήρης σε όλες τις γραμμές και ικανή να προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη, η Πορτογαλία έχει αποκτήσει ένα πιο επιθετικό προφίλ και το υποστηρίζει με χαρακτηριστική άνεση.

Η Σλοβακία είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ και δεν θα παραδοθεί αμαχητί απέναντι στην Πορτογαλία, που έχει ωστόσο τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ/2 & Να σκοράρει ο Ράμος σε απόδοση 8.00 στο Bet Builder της Stoiximan.
ΟπτικόςΚείμενο

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

cta_box_bg
SERI SUPER LEAGUE στη Stoiximan! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.