Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Τα προκριματικά του Euro 2024 με ενισχυμένες αποδόσεις (9/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Σεπτεμβρίου 23 06:50 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Συναρπαστικά παιχνίδια και επικίνδυνες αποστολές για τα φαβορί περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Σαββάτου (9/9) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Στις 19:00, η Αγγλία, που ξεκίνησε την διαδικασία των προκριματικών με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, αντιμετωπίζει την Ουκρανία στο ουδέτερο έδαφος του Βρότσλαβ της Πολωνίας. Η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ταλαιπωρείται από αρκετές και σημαντικές απουσίες (Γκρίλις, Τζέιμς, Στόουνς, Σο, Μάουντ, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Μινγκς) και οι Ουκρανοί, που έχουν δύο νίκες και έξι βαθμούς μετά από τρεις αναμετρήσεις, θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση με σημεία αναφοράς τους Ζιντσένκο, Γιαρμολένκο και Μούντρικ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο ματς των δύο ομάδων η Αγγλία κέρδισε 2-0 με γκολ των Χάρι Κέιν και Μπουκάγιο Σάκα.

Ουκρανία – Αγγλία
1:7.30 Χ:4.45 2:1.45

Στο δεύτερο ματς του ομίλου, η Ιταλία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βόρεια Μακεδονία (21:45) σε έναν πρόωρο «τελικό» και για τις δύο ομάδες. Η «σκουάντρα ατζούρα» ξεκίνησε τα προκριματικά με ήττα από την Αγγλία (2-1) και βρίσκεται στο -3 από την 2η Ουκρανία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τη μεγάλη βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία των Ιταλών, αντικαθιστώντας τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Βόρεια Μακεδονία – Ιταλία
1:8.80 Χ:4.90 2:1.37

Πολύ σημαντικό το ματς του Βελγίου με το Αζερμπαϊτζάν (16:00). Μετά την ισοπαλία με την Αυστρία (1-1), οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν στη 2η θέση του έκτου ομίλου με 7 βαθμούς και είναι υποχρεωμένοι να μαζέψουν βαθμούς, ώστε να κρατήσουν την 3η Σουηδία (3β.) πίσω τους.

Το Βέλγιο θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Κέβιν Ντε Μπρούινε, ενώ εκτός είναι φυσικά και ο Τίμπο Κουρτουά, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω ρήξης χιαστού. Το Αζερμπαϊτζάν θα παλέψει για την υπέρβαση και για την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του Euro 2024, αφού μέχρι στιγμής μετρά μία ισοπαλία και δύο ήττες σε τρεις αναμετρήσεις.

Αζερμπαϊτζάν – Βέλγιο
1:17.75 Χ:6.70 2:1.18

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα προκριματικά του Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.