Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Ο τελικός του Μουντομπάσκετ με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (10/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 23 07:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Γερμανία και Σερβία διεκδικούν το στέμμα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μανίλα (15:40)!

Το τρόπαιο περιμένει νέο κάτοχο, με Γερμανία και Σερβία να τίθενται αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Γερμανοί έκαναν την έκπληξη και σε έναν εκπληκτικό ημιτελικό υπέταξαν τις ΗΠΑ (111-113) που θεωρούταν μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, για να προκριθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό, με μπροστάρηδες Ομπστ (24 πόντοι), Φραντς Βάγκνερ (22) και Τάις (21).

Η ομάδα του άλλοτε τεχνικού του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, μετά το περσινό χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket επιβεβαιώνει το πολύ υψηλό της επίπεδο, γράφοντας ιστορία. Το 2002 ο Ντιρκ Νοβίτσκι είχε οδηγήσει τα «πάντσερ» στο χάλκινο μετάλλιο στην Ινδιανάπολη και τώρα η παρέα του Ντένις Σρέντερ αγωνίζεται στον τελικό για πρώτη φορά με φόντο τον τίτλο!

Γερμανία – Σερβία

1 (+0.5): 1.87 | 2 (-0.5): 1.86

Απέναντι θα βρει τη σπουδαία Σερβία! Η ομάδα του Πέσιτς έχει πατήσει γκάζι στα νοκ άουτ και μετά την εύκολη επικράτηση στον προημιτελικό επί της Λιθουανίας (87-68), ήταν εντυπωσιακή και στον ημιτελικό, όπου ο γεμάτος ΝΒΑερς Καναδάς δεν είχε καμία απάντηση στην τέλεια εμφάνιση των Σέρβων που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό (95-86) με κορυφαίο τον Μπογκντάνοβιτς (23 πόντοι) και «διπλό» τον σέντερ του Ολυμπιακού Νίκολα Μιλουτίνοφ (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Η Σερβία επιστρέφει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 2014, όταν είχε ηττηθεί από τις ΗΠΑ (129-92), ενώ είχαν προηγηθεί δύο σερί θρίαμβοι, το 1998 και το 2002 απέναντι σε Ρωσία (64-62) και Αργεντινή (84-77, παράταση) και μάλιστα το 2002 στην Ινδιανάπολη ήταν ξανά ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στην τεχνική ηγεσία.

Στην κορυφή της «Χρυσής Βίβλου» της διοργάνωσης φιγουράρουν οι Αμερικανοί με 5 τρόπαια, με Σοβιετική Ένωση και ενωμένη Γιουγκοσλαβία να μετρούν από 3, Σερβία, Ισπανία και Βραζιλία από 2, ενώ 1 έχει η Αργεντινή.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Μουντομπάσκετ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.