Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Μοναδική προσφορά* στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024! (10/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 23 06:55 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλει απόψε η Εθνική ομάδα, κόντρα στο Γιβραλτάρ, για να παραμείνει εντός του μεγάλου της στόχου και της πρόκρισης στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Η Εθνική στο δεύτερο μεγάλο της τεστ στον όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου μετέχει γνώρισε την ήττα με 3-0 εκτός έδρας από την Ολλανδία και μάλιστα χωρίς να μπορέσει να κοντράρει τους «οράνιε». Κάπως έτσι απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στο Γιβραλτάρ ψάχνει όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την επιστροφή στις πειστικές εμφανίσεις και το καλό πρόσωπο που έχει δείξει, ώστε ν’ αφήσει πίσω της το στραβό αποτέλεσμα του Αϊντχόφεν.

Δύο σερί ήττες για την «γαλανόλευκη» αν προσμετρηθεί κι  αυτή από τη Γαλλία στο Παρίσι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του αποψινού του. Μόνο η νίκη υπάρχει  στο πλάνο των διεθνών μας, καθώς αυτό το ματς και το επόμενο, τον Οκτώβριο με την Ιρλανδία είναι η απόλυτη ευκαιρία για το… εξάποντο, πριν τεθούν και πάλι αντιμέτωποι με τις υπερδυνάμεις του ομίλου, Γαλλία και Ολλανδία.

bwin – Build A Bet* στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024!

Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου, η Ιρλανδία υποδέχεται την Ολλανδία. Κρίσιμο κι αυτό το παιχνίδι για την εξέλιξη του γκρουπ, καθώς σε περίπτωση που «στραβοπατήσουν» οι παίκτες του Κούμαν, τότε η Εθνική με δική της νίκη, θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει και πάλι των Ολλανδών! Μία φορά έχουν πανηγυρίσει σε αυτή την προκριματική φάση οι γηπεδούχοι κι αυτή κόντρα στο Γιβραλτάρ, ενώ έχουν ηττηθεί τρεις φορές. Τη δεύτερη νίκη τους πέτυχαν το βράδυ της Πέμπτης οι Ολλανδοί.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.