Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Euro 2024: Τελευταίο χαρτί για Βοσνία κόντρα στην Ισλανδία, για το 6/6 η Πορτογαλία απέναντι στο Λουξεμβούργο (11/09)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 12 Σεπτεμβρίου 23 11:04 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η μάχη της προκριματικής φάσης του Euro 2024… φουντώνει, με τις αναμετρήσεις α ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά την εικόνα στους ομίλους. Ανάλυση και προγνωστικά για τα ματς της Δευτέρας.

Για την 6η αγωνιστική του Group J, η Ισλανδία φιλοξενεί τη Βοσνία στο Ρέικιαβικ (21:45). Οι γηπεδούχοι έχασαν κάθε επαφή με την 2η θέση μετά την ήττα 3-1 στο Λουξεμβούργο. Ασυνήθιστα αφελείς, δίχως συγκέντρωση και φλύαροι με την μπάλα στα πόδια, δεν κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό. Ευάλωτη αμυντικά η Ισλανδία, επέτρεψε 20(7) τελικές και 2.09 xG στην αντίπαλο της, έτσι έμεινε εκτός κούρσας πρόκρισης.

cta_box_bg
SERI SUPER LEAGUE στη Stoiximan! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βοσνία, έστω και με κόπο, έβαλε φρένο στο σερί ηττών από Σλοβακία, Πορτογαλία και Λουξεμβούργο, επικρατώντας 2-1 του Λίχτενσταϊν. Προηγήθηκε νωρίς με τον Τζέκο (3′) και αυτογκόλ του Λούσινγκερ (18′), εντούτοις δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 21′. 

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε, καθώς διατήρησε τον έλεγχο και απειλήθηκε ελάχιστα. Σε μεταβατικό στάδιο η Βοσνία, που δύσκολα θα αλλάει τη μοίρα της στον όμιλο. Είναι στο -4 από την 2η θέση και τις Σλοβακία, Λουξεμβούργο, έτσι δεν έχει περιθώριο για απώλειες.

Δίχως πίεση η Ισλανδία, καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει. Η Βοσνία έχει κίνητρο, όχι όμως και συνέπεια απόδοσης στο χορτάρι. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα, Πορτογαλία και Λουξεμβούργο συγκρούονται στο Αλγκάρβε (21:45). Οι Ίβηρες κάνουν περίπατο στο Group J, καθώς η διαφορά δυναμικής από τις υπόλοιπες ομάδες αποτυπώνεται με εμφατικό τρόπο στο χορτάρι. Με 5/5 και γκολ 15-0, η Πορτογαλία οδηγεί με ασφάλεια την κούρσα της κορυφής και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει ήδη το ένα εισιτήριο πρόκρισης. 

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κατάφερε να δώσει ένα περισσότερο επιθετικό προφίλ στο γεμάτο λύσεις ρόστερ του, σε μια τακτική προσέγγιση που μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά των παικτών του. Με πλουραλισμό σε δημιουργία και εκτέλεση, η Πορτογαλία έχει τον τρόπο να επιβάλλεται εύκολα ή δύσκολα απέναντι σε αντιπάλους που συνήθως αμύνονται μαζικά για να την αντιμετωπίσουν.

Το Λουξεμβούργο φτάνει στο ματς από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Λίχτενσταϊν, Βοσνία και Ισλανδία. Έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, δεν είναι πια η… χαρά του αντιπάλου και σε αυτή την προκριματική φάση μοιάζει έτοιμο για την έκπληξη. 

Με 10 βαθμούς, όσους και η Σλοβακία, το Λουξεμβούργο κυνηγά στην 2η θέση του Group J. Γρήγορη ομάδα, ξέρει να παίζει στο χώρο και έχει βελτιωθεί τακτικά. Όχι σε σημείο να κοντράρει τις παραδοσιακές δυνάμεις, ωστόσο έχει τον τρόπο να παίζει ρόλο στις εξελίξεις.

Ξεκάθαρο φαβορί η Πορτογαλία, έστω κι αν ο Μαρτίνεθ προχωρήσει σε ροτέισον. Το βάθος του πάγκου επιτρέπει στον Ισπανία τεχνικό να δοκιμάζει πράγματα, δίχως να χάνει σε ποιότητα. Το Λουξεμβούργο είναι αξιόμαχο, δεν μπορεί όμως να ελπίζει σε πολλά στο Αλγκάβρε.

Το συνδυαστικό στοίχημα Πορτογαλία -2 & Ζότα Over 1,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 3.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ    

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cta_box_bg
SERI SUPER LEAGUE στη Stoiximan! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.