Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός με 4.15 και Super Ενισχυμένες Αποδόσεις (16/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 16 Σεπτεμβρίου 23 09:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Για το 3/3 ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο κόντρα στον επικίνδυνο Παναιτωλικό. Ανάλυση και προγνωστικά.

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής. Στο πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό. Με τον Σούρερ στον πάγκο της, η ομάδα του Αγρινίου έχει μια φιλοσοφία πολύ διαφορετική από πέρσι. Δεν ρισκάρει αλόγιστα, κρατάει τη συνοχή της και προτιμά έναν σετ ρυθμό αγώνα.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan

Καλύτερος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός αλλά κόλλησε στο 0-0, δίκαιο σε γενικές γραμμές το 1-1 εκτός με τον Πανσερραϊκό. Βασικός στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού, θέλει ωστόσο να το πετύχει δίχως να αγχωθεί ιδιαίτερα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 2/2, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ. Επικράτησε άνετα 3-0 του Βόλου και πέρασε από τους Ζωσιμάδες αλώβητος. Μια έδρα που πάντα τον δυσκολεύει απέναντι στον σκληροτράχηλο ΠΑΣ, με τον Παλάσιος να λυτρώνει τους «πράσινους» στο 74′. Είχε την μπάλα ο Παναθηναϊκός με ποσοστό κατοχής στο 68%, δεν είχε ωστόσο συνέπεια στη δημιουργία, όπως μαρτυρούν οι μόλις δύο on target τελικές και το 0.48 xG.

Το ρόστερ του ενισχύθηκε ποιοτικά, ο Γιοβάνοβτς έχει πλέον λύσεις στο βάθος του πάγκου και μπορεί να ξεκουράζει παίκτες με μεγαλύτερη άμεση σε σχέση με πέρσι. Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Τσόκαϊ και Κλάινχάισλερ έμειναν εκτός αποστολής.

Φαβορί ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, ωστόσο ο Παναιτωλικός είναι σοβαρός στο ξεκίνημα και θέλει προσοχή. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Goal/Goal στο 4.15 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

cta_box_bg
SERI SUPER LEAGUE στη Stoiximan! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.