Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Serie A: Ίντερ-Μίλαν με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr! (16/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 16 Σεπτεμβρίου 23 08:55 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνο, Ίντερ-Μίλαν, για την 4η αγωνιστική της Serie A είναι στο Pamestoixima.gr!

Συναρπαστική αναμέτρηση στη Serie A! Το λεγόμενο “derby della Madonnina” έρχεται, αφού την 4η αγωνιστική η Ίντερ υποδέχεται (16/09, 19:00) τη Μίλαν στο “Giuseppe Meazza”.

Οι δύο ομάδες, μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ισοβαθμούν στον πίνακα κατάταξης με 9 βαθμούς, έχοντας κάνει ισάριθμες νίκες η καθεμιά.

Το σπουδαίο ιταλικό ντέρμπι είναι στο Pamestoixima.gr και σε περιμένει με περισσότερες από 450 αγορές, για να επιλέξεις ό,τι θες. Επιπλέον, μπορείς να βρεις Bet Builder, Bet Builder Ready, Συνδυαστικά Στοιχήματα αλλά και Live Streaming, για να ζήσεις τη δράση στο έπακρο.

Ακόμη, το Ίντερ-Μίλαν προσφέρεται και με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα ανήμερα του αγώνα, για περισσότερη απόλαυση.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει και η αγωνιστική δράση είναι πλούσια! Και για να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο τα γκολ, τις φάσεις και την αδρεναλίνη κάθε παιχνιδιού, βρίσκεις για λίγες ημέρες ακόμη σούπερ τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με νέες δυνατότητες και σούπερ προσφορές*. Bet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1* σε περιμένουν να φτιάξεις το δελτίο σου, όπως εσύ θες, αλλά και πλούσιο Live Streaming, για να μην χάνεις λεπτό από τη δράση!

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.