Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Super League: AΕΚ – Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr! (17/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 23 09:05 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Παίζεις πριν την έναρξη και σε περιμένει προσφορά για το live στο AΕΚ – Ολυμπιακός!

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν πλησιάζει! Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (17/09, 21:30) τον Ολυμπιακό στην “OPAP Arena”, για την 4η αγωνιστική της Super League!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η νταμπλούχος Ελλάδας φαίνεται πως θα παραταχθεί στη μεγάλη αναμέτρηση χωρίς τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα μυϊκά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι όλοι διαθέσιμοι, αφού επέστρεψαν στην ομάδα οι Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Όλα Σολμπάκεν και Βιθέντε Ιμπόρα.

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr! Γι’ αυτό και σε περιμένει μια σούπερ προσφορά* για το AΕΚ – Ολυμπιακός!

Παίζεις πριν την έναρξη και σε περιμένει προσφορά* για το live της μεγάλης αναμέτρησης της Super League!

Επιπλέον, το AΕΚ – Ολυμπιακός προσφέρεται και με 0% γκανιότα**, ενώ βρίσκεις Bet Builder και πάνω από 280 αγορές, για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τη δράση!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με νέες δυνατότητες και σούπερ προσφορές*. Bet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1* σε περιμένουν να φτιάξεις το δελτίο σου, όπως εσύ θες, αλλά και πλούσιο Live Streaming, για να μην χάνεις λεπτό από τη δράση!

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Νικητής Αγώνα” έως την έναρξη του αγώνα.

«21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |».

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.