Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: AΕΚ – Ολυμπιακός με κορυφαίες αποδόσεις, σούπερ προσφορά και Leaderboard (17/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 23 08:50 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στην «Αγιά Σοφιά» είναι στραμμένα τα βλέμματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός ετοιμάζονται για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της νέας σεζόν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται καταπληκτικές αποδόσεις σε δεκάδες αγορές για στοίχημα στο μεγάλο παιχνίδι. Οι αποδόσεις στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός τοποθετούν στη θέση του φαβορί την ΑΕΚ. Ο άσος προσφέρεται στο 2,15**, ενώ το διπλό του Ολυμπιακού δίνεται στο 3,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η ΑΕΚ δεν έχει μπει στο νέο πρωτάθλημα όσο καλά θα ήθελε. Πριν από τη διακοπή νίκησε με 3-2 τον Βόλο εκτός έδρας βάζοντας τέλος σε σερί τεσσάρων επίσημων αγώνων χωρίς νίκη. Στην Super League έπειτα από δύο ματς έχει μια νίκη και μια ισοπαλία. Με συγκομιδή τεσσάρων βαθμών βρίσκεται υπό πίεση να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να μην χάσει έδαφος, αν κι έχει ένα ματς λιγότερο σε σύγκριση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ωστόσο, με αυξημένες υποχρεώσεις αυτή τη σεζόν καθώς παίζει και στην Ευρώπη (πρεμιέρα στις 21/9 για το UEFA Europa League στην έδρα της Μπράιτον) ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. Ο Ολυμπιακός, στο μεταξύ, μπήκε στο νέο πρωτάθλημα με τρία στα τρία και ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Πρώτα ξεπέρασε με 2-0 τον Πανσερραϊκό κι έπειτα διέλυσε με 4-0 τον Ατρόμητο και την Λαμία.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως όλα αυτά τα ματς έγιναν στην έδρα του. Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία μακριά από το γήπεδό του έρχεται σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος κι ενώ το πρόγραμμα γίνεται απαιτητικό αφού την Πέμπτη (21/9) παίζει στην έδρα της Φράιμπουργκ για το Europa League. Να υπογραμμίσουμε, όμως, πως η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι αήττητη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Έχει ρεκόρ 6-1-0 σε Ελλάδα και Ευρώπη και «τρέχει» σερί πέντε νικών.

Στην ΑΕΚ η προσοχή έχει να κάνει με την άμυνα. Σε έξι επίσημα ματς αυτή τη σεζόν (2-2-2) μέτρησε εννιά γκολ εναντίον της, ενώ και σε κάποια ματς εμφανίστηκε αναποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων. Ο Ολυμπιακός, πάλι, κράτησε το μηδέν σε πέντε από τα επτά ματς του, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων τριών και σε επτά παιχνίδια έχει 17 γκολ. Το Over 2,5 γκολ είναι η αουτσάιντερ επιλογή στο παιχνίδι με απόδοση 2,02**, έναντι του 1,79** που προσφέρεται το Under 2,5 στην πλατφόρμα της Betsson.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πόδι είναι και η Θεσσαλονίκη με το μεγάλο ντέρμπι της. ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται στην Τούμπα σε ματς με υψηλές προσδοκίες για θέαμα και… ένταση. Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις αποδόσεις, τις καλύτερες πιθανότητες για να κερδίσει. Ο άσος προσφέρεται στο 1,58**, ενώ το διπλό δίνεται στο 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά ο ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν είναι άτρωτος στο τελευταίο του παιχνίδι, την στιγμή που ο Άρης έχει αποκτήσει μομέντουμ μετά την αλλαγή προπονητή και τις μεταγραφικές κινήσεις στο φινάλε του «παραθύρου».

Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει ένα πολύ μεγάλο ματς προτού στρέψει την προσοχή του στο Europa Conference League (21/9 κόντρα στην Ελσίνκι εκτός έδρας). Όσον αφορά στον Άρη, μπήκε καλά στη σεζόν παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά στη συνέχεια η πορεία του στράβωσε και τώρα προσπαθεί να τη διορθώσει. Άλλαξε προπονητή και προσέλαβε τον Άκη Μάντζιο και νίκησε με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παράλληλα, έκανε μεταγραφικό ντεμαράζ στο φινάλε και απέκτησε παίκτες που μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο όταν προσαρμοστούν κι αποκτήσουν ρυθμό.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.