Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Κόντρα των φιλόδοξων το Τότεναμ-Λίβερπουλ με ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson (30/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 30 Σεπτεμβρίου 23 08:40 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «Tottenham Hotspur Stadium» η Τότεναμ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Στα πρώτα βήματα του αγγλικού πρωταθλήματος οι δύο ομάδες έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και θέλουν να… καταθέσουν την υποψηφιότητά τους για μια θέση στην πρώτη 4άδα, αλλά και να παραμείνουν στο κόλπο για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Αγώνας με τεράστιο ενδιαφέρον και για στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson, όπου υπάρχουν αμέτρητες αγορές με κορυφαίες αποδόσεις.

cta_box_bg
ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Τότεναμ – Λίβερπουλ τα προγνωστικά είναι σχετικά ανοικτά, αλλά δεν μπορεί να μη ληφθεί υπόψη το γεγονός πως η Λίβερπουλ είναι η μοναδική ομάδα που βρίσκεται κοντά στο ρυθμό της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ρεκόρ 5-1-0 με 15-5 γκολ και προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες. Επιπλέον, στο πρωτάθλημα Αγγλίας «τρέχει» το μακρύτερο αήττητο σερί. Εδώ και 17 ματς δεν έχει χάσει μεταξύ της τρέχουσας και της προηγούμενης Premier League (12-5-0).

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ νιώθει έτοιμη για τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της και το παιχνίδι με την Τότεναμ είναι μια από αυτές. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της έπαιξε με τη Λέστερ εντός έδρας την Τετάρτη (27/9) για το EFL Cup και τη νίκησε 3-1 με ανατροπή. Το να φύγει η Λίβερπουλ με το τρίποντο από το Λονδίνο δίνεται στο 2,16**, ενώ ο άσος βρίσκεται στο 2,91** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ στις Ενισχυμένες Αποδόσεις η νίκη της Λίβερπουλ με Over 2,5 στο ματς και να σκοράρει ο Σαλάχ προσφέρεται στο 4,40** (από 4,00).

Η Τότεναμ, πάλι, χωρίς να έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με δεδομένο πως έμεινε από νωρίς εκτός του EFL Cup, εδώ και καιρό δίνει μονάχα έναν αγώνα την εβδομάδα κι αυτό την έχει βοηθήσει πολύ να προοδεύσει και σταδιακά να δείχνει πως ξεπερνάει το «αντίο» του Χάρι Κέιν. Στο πρωτάθλημα Αγγλίας είναι αήττητη με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και το 2-2 στην έδρα της Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Επιπλέον, ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ υπάρχει πλούσια προϊστορία. Η Τότεναμ δεν νικάει την Λίβερπουλ από το 2017. Έκτοτε, οι «κόκκινοι» μετρούν εννιά νίκες και τρία ματς έληξαν ισόπαλα.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Louis II», Μονακό και Μαρσέιγ κοντράρονται για την 7η αγωνιστική της Ligue 1 σε μια προσπάθεια να βρουν και πάλι το ρυθμό τους έπειτα από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Η Μονακό μπαίνει στο ματς ως φαβορί στο 2,17** με το διπλό να δίνεται στο 2,96** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Μονακό, έπειτα από έξι αναμετρήσεις έχει ρεκόρ 3-2-1 και μονάχα μια επιτυχία στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ δεν έχει επικρατήσει στις δύο πιο πρόσφατες. Η Μαρσέιγ, από τη μεριά της, βρίσκεται σε κρίση. Μετά την παραίτηση του προπονητή Μαρθελίνο, ανέλαβε προσωρινά ο Ζακ Αμπαρντοναντό κι έφερε ισοπαλία 3-3 στην έδρα του Άγιαξ, ενώ ακολούθως υπέστη βαριά ήττα με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας. Εδώ και τέσσερα ματς δεν έχει νίκη (0-3-1). Στη συνέχεια, όμως, προσέλαβε τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός προπονητής, πάντως, έχει διαφορετική φιλοσοφία από εκείνη του προκατόχου του, σύμφωνα με την οποία «χτίστηκε» το ρόστερ.

Η Λειψία και η Μπάγερν Μονάχου έχουν… ραντεβού στη «Red Bull Arena» για την 6η αγωνιστική της Bundesliga. Η Λειψία θέλει να στείλει το μήνυμα πως έχει ό,τι χρειάζεται για να διεκδικήσει τον τίτλο αυτή τη σεζόν, ενώ η Μπάγερν Μονάχου σιγά σιγά δείχνει να ανεβάζει το ρυθμό της.
Στο σημερινό παιχνίδι οι αποδόσεις δεν δείχνουν επηρεασμένες από το γεγονός πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στις 12 Αυγούστου στον τελικό του Super Cup Γερμανίας όπου η Λειψία διέλυσε την αντίπαλό της με 3-0 και πήρε την κούπα. Ο άσος είναι αουτσάιντερ στο 3,54** με το διπλό να προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Λειψία, έπειτα από πέντε αγωνιστικές, έχει 12 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Επιπλέον, να σημειώσουμε πως η αμυντική επίδοσή τους είναι ίδια (τέσσερα γκολ κατά) και η μόνη διαφορά τους είναι η επίθεση με τη Λειψία να έχει σημειώσει τέσσερα γκολ λιγότερα (14 με 18). Η Μπάγερν Μονάχου, τώρα, «τρέχει» σερί τριών νικών σε όλες τις διοργανώσεις και σε αυτό το διάστημα έχει βάλει 15 γκολ! Τέσσερα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επτά στην Μπόχουμ και τέσσερα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κόντρα στην Πρόισεν Μίνστερ για το Κύπελλο Γερμανίας. Ο Χάρι Κέιν έχει «κουμπώσει» εξαιρετικά κι όχι μόνο βρίσκει δίχτυα, αλλά ενδυναμώνει και τους γύρω του.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.