Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Σούπερ δράση στην Euroleague με κορυφαία ειδικά στοιχήματα (10/11)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 11 Οκτωβρίου 23 12:39 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η Euroleague ξεκίνησε και η πρώτη αγωνιστική ήταν άκρως εντυπωσιακή, με μεγάλα ντέρμπι και σημαντικές νίκες για τα φαβορί – και όχι μόνο – της διοργάνωσης.

Φέτος τα ρόστερ έχουν γίνει ακόμα πιο ισχυρά και ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι θα δούμε την πιο ενδιαφέρουσα Euroleague των τελευταίων χρόνων.

Παρά την πρώτη αγωνιστική λοιπόν και όλα τα αποτελέσματα, η κατάσταση αναφορικά με τις ομάδες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν το πολυπόθητο τρόπαιο δεν άλλαξε και πολύ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου (4,50 στην Betsson). Οι περσινοί νικητές της διοργάνωσης διαθέτουν χημεία αλλά και επιπλέον ποιότητα, αφού εκτός από την παραμονή του Ταβάρες, έχουν προσθέσει στο ρόστερ τους τον Καμπάτσο.

Την ίδια ώρα ψηλά παραμένει και η Μονακό παρά την κακή αρχή στην διοργάνωση και την ήττα από την Βαλένθια στην Ισπανία (στο 7,00 για κατάκτηση της Euroleague) καθώς ο ερχομός του Κέμπα Γουόκερ σε συνδυασμό με την παραμονή του Μάικ Τζέιμς, είναι σοβαρός λόγος για να παραμένουν οι Μονεγάσκοι ομάδα τίτλου.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, διαθέτει το πιο συμπαγές σύνολο από όλους τους διεκδικητές του τίτλου, με την χημεία να είναι το απόλυτο όπλο του Γιώργου Μπαρτζώκα (στο 7,50 η κατάκτηση της Euroleague στην Betsson), την ώρα που ο Παναθηναϊκός  έχει μεν ένα γεμάτο ρόστερ αλλά αναζητά ρόλους και παιχνίδια για να δείξει τι μπορεί να καταφέρει στην πορεία του θεσμού (στο 8,00 η κατάκτηση της Euroleague στην Betsson).

Όσο για την Μπαρτσελόνα; Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Τζαμπάρι Πάρκερ ανέβασαν απευθείας τον πήχη ψηλά για κάτι καλό φέτος, όμως το τεράστιο ερωτηματικό βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, αφού ο Ρότζερ Γκριμάου δεν διαθέτει την εμπειρία για αυτό το επίπεδο.

Στην Betsson όμως θα βρείτε και ειδικά για την κανονική διάρκεια της Euroleague. Θα καταφέρουν οι ομάδες να μαζέψουν τις νίκες που χρειάζονται για να μπουν play off και αν ναι πόσες θα είναι αυτές;

Για παράδειγμα η Μπασκόνια είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για να μπουν αρχικά στα Play in της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι οι Βάσκοι θα πρέπει σε τεράστιο βαθμό να περάσουν τις 14 νίκες στην κανονική διάρκεια για να έχουν ελπίδες για το οτιδήποτε (το over 14,5 νίκες τους στην κανονική διάρκεια είναι στο 1,95 στην Betsson).

Την ίδια λογική θα ακολουθήσει και ο Ερυθρός Αστέρας που έχει ανεβάσει τις προσδοκίες για φέτος, με παίκτες όπως ο Ναπίερ και ο Γκεντράιτις και θέλει να μπει… σφήνα στους διεκδικητές των θέσεων των play off (over 16,5 νίκες στην κανονική διάρκεια στο 1,95 από την Betsson).

ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ BETSSON ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Και αν για κάποιες ομάδες θεωρούμε εύκολο το σενάριο να μπουν στα play off στην Euroleague για τη σεζόν 2023/24 (η Αναντόλου Εφές βρίσκεται στο 1,55 στην Betsson, ενώ Ολυμπιακός και Μονακό βρίσκονται στο 1,20), πιο περίπλοκα είναι τα πράγματα για την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Γερμανοί έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Πάμπλο Λάσο, ενώ έχουν ενισχυθεί με τον Αργεντινό Μπολμάρο αλλά και τον ΝΒΑερ Σερτζ Ιμπάκα. Διαθέτουν το ρόστερ για κάτι καλό, όχι όμως ακόμα τη φανέλα για υπερβάσεις και αποτελούν ερωτηματικό για τη φετινή σεζόν στην κορυφαία μπασκετική διασυλλογική διρογάνωση (3,50 να μπουν στα play off της Ευρωλίγκας).

Στην Betsson βρίσκεται κορυφαίες αποδόσεις για την Euroleague, ειδικά παικτών για κάθε γούστο και μακροχρόνια στοιχήματα για τις ομάδες της διοργάνωσης.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.