Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*! (12/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 23 11:09 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου.

Την πρώτη του νίκη στη EuroLeague θα επιδιώξει να πάρει απόψε ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της κορυφαίας διοργάνωσης έχουν ως μοναδικό στόχο την επικράτησή τους επί των Βαυαρών του Πάμπλο Λάσο. Το «τριφύλλι» για ακόμα ένα ματς θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου στο πλευρό του, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών. Στα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν, δεν υπολογίζει στον Ντίνο Μήτογλου, που είναι τραυματίας. Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί παίζοντας ωραίο μπάσκετ επικράτησαν 80-68 της Άλμπα Βερολίνου και έδειξαν ότι φέτος θα κυνηγήσουν πολλά περισσότερα απ’ ότι τις προηγούμενες χρονιές.

Οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν χαρακτηρίζονται από ένα βασικό στοιχείο. Ο γηπεδούχος πάντα είναι αυτό που πανηγυρίζει, πλην μιας εξαίρεσης. Η αποψινή θα είναι η έβδομη φορά στην ιστορία τους που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στο ΟΑΚΑ. Το πρώτο ραντεβού καταγράφεται στις 28 Νοεμβρίου 2014, όταν οι «πράσινοι» του Ντούσκο Ιβάνοβιτς επικράτησαν με 87-72, όπως έκαναν και πέρσι που νίκησαν με 86-76.

Sportingbet – Αμέτρητα ειδικά στους αγώνες της EuroLeague!

Με σούπερ ντέρμπι ανοίγει η… αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην EuroLeague. Εφές και Ρεάλ έρχονται αντιμέτωπες στο “Sinan Erdem” στις 20:30. Μισή ώρα αργότερα, στο Βερολίνο η Άλμπα φιλοξενεί την Μπασκόνια και στο Βιλερμπάν, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Παρτιζάν. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.