Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Για τη νίκη στην Euroelague ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν με σούπερ αποδόσεις (12/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 23 11:36 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός καλωσορίζει την Μπάγερν Μονάχου (12/10/2023) για τη δεύτερη αγωνιστική της regular season της Euroleague.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό που θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει… σεφτέ στη διοργάνωση. Η Μπάγερν Μονάχου πάει για την έκπληξη. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Προσφέρονται και κορυφαίες αποδόσεις.

Οι προβλέψεις τοποθετούν τον Παναθηναϊκό στον… θρόνο του φαβορί. Το να πανηγυρίσει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δίνεται στο 1,30**. Το να είναι εκείνη του Πάμπλο Λάσο που θα φύγει με τη νίκη από την Αθήνα βρίσκεται στο 3,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου τα προγνωστικά έχουν κλίση προς τη μεριά των γηπεδούχων. Ίσως γιατί στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός διαθέτει πιο βαθύ ρόστερ, το οποίο συνάμα είναι πιο ταλαντούχο κι έμπειρο σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Η Μπάγερν Μονάχου, όμως, δεν βρίσκεται πολύ μακριά.

Οπότε από αυτή την άποψη υπάρχουν και πολλές ομοιότητες. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή και ουσιαστικά όλη την ομάδα, οπότε τώρα προσπαθεί να αναπτύξει την ταυτότητά του. Φάνηκε και στα κρίσιμα λεπτά της πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό όπου ηττήθηκε με 88-78 εντός έδρας. Η μία ομάδα ήξερε τί ακριβώς να κάνει και η άλλη όχι. Αυτό έρχεται με τον χρόνο. Η Μπάγερν Μονάχου, στο μεταξύ, έχει κι εκείνη νέο τεχνικό, ενώ έκανε σημαντικές μεταγραφές όπως για παράδειγμα ο Σερτζ Ιμπάκα, ο Στέρλινγκ Μπράουν κι ο Σιλβέν Φρανσίσκο, μεταξύ άλλων. Να σημειώσουμε πως η Μπάγερν Μονάχου άρχισε με νίκη τη Euroleague καθώς ξεπέρασε με 80-68 την Άλμπα Βερολίνου.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου αποτελεί μεγάλο στοίχημα κυρίως για την Ελληνική ομάδα. Είναι πιθανό να κριθεί από την επιθετική ικανότητα των δύο ομάδων μιας και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να αναπτύξουν όλο το πλάνο τους όσον αφορά στην άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός σε όλα τα ματς που έχει παίξει ως τώρα, εκτός από ένα – την ήττα του με 75-51 από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup Ελλάδας – έδειξε πολλά θετικά στοιχεία στην επίθεση. Η Μπάγερν Μονάχου, επίσης, τα πάει πολύ καλά επιθετικά. Να σημειώσουμε πως το line στο Over – Under είναι 160,5 συνολικοί πόντοι (με παράταση) και δίνονται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο «La Cartuja» της Σεβίλλης η Ισπανία και η Σκωτία αναμετριούνται για την 7η αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024. Πρόκειται για μάχη κορυφής στο γκρουπ. Η Ισπανία έχει εννιά βαθμούς έπειτα από τέσσερα ματς, ενώ η Σκωτία έχει 5×5. Στο ματς της Ισπανίας με την Σκωτία το στοίχημα είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες καθώς ψάχνουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση, αν και αμφότερες έχουν και το… μαξιλαράκι των playoffs. Ο άσος είναι το μεγάλο φαβορί στο 1,25** με το διπλό να προσφέρεται στο 12,51** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ισπανία στα παιχνίδια που έδωσε τον Σεπτέμβριο εντυπωσίασε. Νίκησε με 7-1 τη Γεωργία εκτός έδρας και θριάμβευσε με 6-0 επί της Κύπρου εντός έδρας. Αυτές οι δύο νίκες την έβαλαν σε καλή θέση και πάλι στο πρώτο γκρουπ. Η Σκωτία, από τη μεριά της, έχει το απόλυτο. Είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που δουλεύει με μεγάλη αρμονία και είναι αποφασισμένη να πάρει το εισιτήριο. Μάλιστα, έχει αποδείξει τις δυνατότητές της καθώς τον περασμένο Μάρτιο νίκησε στη Γλασκώβη την Ισπανία με 2-0.

Οπότε στο Ισπανία – Σκωτία τα προγνωστικά συντάσσονται με την τρομερή επίθεση των γηπεδούχων, αλλά και τη δύναμη που έχουν δείξει πως έχουν στην έδρα τους. Στην πλατφόρμα της Betsson οι Ενισχυμένες Αποδόσεις αυξάνουν το ενδιαφέρον στο ματς. Για παράδειγμα, το Over 3,5 γκολ προσφέρεται στο 3,15** (από 2,85), το ενδεχόμενο νίκης της Ισπανίας σε ματς με εκατέρωθεν σκοράρισμα δίνεται στο 3,65** (από 3,30) και τέλος το χάντικαπ -2 της Ισπανίας βρίσκεται στο 3,30** (από 3,00).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.