Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*! (19/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Οκτωβρίου 23 13:26 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague συνεχίζεται απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις να ανοίγουν την… αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Στις 21:15, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν στο ΣΕΦ, έχοντας ως στόχο την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα.

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Παρτιζάν στο ΣΕΦ, έχοντας ως μοναδικό στόχο να κλείσουν με θετικό πρόσημο την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ και να επιστρέψουν στις νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα την 2η αγωνιστική, έχασε και την Τρίτη στο Μιλάνο από την ομώνυμη ομάδα. Τα σημάδια κόπωσης αλλά και οι αδυναμίες των Πειραιωτών εμφανίστηκαν σε ακόμα ένα ματς και άπαντες θέλουν να βγάλουν αντίδραση κόντρα σε μία από τις δυνατές ομάδες της διοργάνωσης. Στα αγωνιστικά, κανονικά υπολογίζεται ο Νάιτζελ – Γουίλιαμς Γκος, ενώ εκτός αποστολής βρίσκεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Από αρνητικό αποτέλεσμα προέρχεται η Παρτιζάν που τρέχει το ίδιο ρεκόρ (1-2) με τον Ολυμπιακό. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τα κατάφερε κόντρα στην πολύ ισχυρή για ακόμα μία σεζόν Μπαρτσελόνα γνωρίζοντας την ήττα με 83-92 στην “Stark Arena”. H «παράδοση» είναι με τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στις πέντε φορές που έχουν φιλοξενήσει την Παρτιζάν στο ΣΕΦ. Η μοναδική νίκη των Σέρβων καταγράφεται στις 30 Οκτωβρίου του 2002, όταν επικράτησαν με 80-78.

Με την αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ – Βιλερμπάν αρχίζει η 4η αγωνιστική της EuroLeague. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να κάνει το 3Χ3 στο «σπίτι» της. Στις 21:30, Μπασκόνια και Ζαλγκίρις κοντράρονται στη “Buesa Arena”, ενώ στις 21:45, η φορμαρισμένη Ρεάλ υποδέχεται τη Μιλάνο στη Μαδρίτη. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.