Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (22/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 22 Οκτωβρίου 23 11:39 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Δύο σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα σε Ελληνικό Πρωτάθλημα και Serie A. Στις 19:30, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στις 21:45, η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους στο “San Siro”.

Ντέρμπι «αιωνίων»

Σούπερ ντέρμπι αναμένεται να διεξαχθεί στο Φάληρο, όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα «μονομαχήσουν» για την κορυφή του πρωταθλήματος. Κι οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο τη νίκη απέναντι στο «αιώνιο» αντίπαλό τους, που θα τους δώσει έξτρα ώθηση ενόψει της συνέχειας. Οι «ερυθρόλευκοι» με έξι νίκες και μία ισοπαλία έχουν 19 βαθμούς και τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

cta_box_bg
Στην Sportingbet το Πάσχα σε υποδεχόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο δώρο*. Εσύ επιλέγεις αυτό που θέλεις! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίθετα, οι «πράσινοι» με τρεις βαθμούς λιγότερους, καταλαμβάνουν την 2η θέση. Εφόσον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταφέρει και φύγει με το «διπλό» από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα προσπεράσει παρά την ισοβαθμία αυτή πρωτοπόρος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.

Η «παράδοση»

Αυτή είναι η 65η φορά που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στις επαγγελματικές κατηγορίες με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό. Η πρώτη καταγράφεται τη σεζόν 1981/82, όπου η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Έκτοτε, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν συνολικά 32 νίκες, έναντι των 13ών που έχουν πανηγυρίσει οι «πράσινοι», ενώ 25 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Ματσάρα στο Μιλάνο

Σπουδαία αναμέτρηση στο “San Siro”, όπου η Μίλαν υποδέχεται την Γιουβέντους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A. Κι οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, με τους «ροσονέρι» να βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τη «γηραιά κυρία» στην 3η, αντίστοιχα. Πριν τη διακοπή, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι «απέδρασε» από τη Γένοβα επικρατώντας με 1-0. Μία νίκη που έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς στα τελευταία λεπτά ο Μενιάν δέχθηκε κόκκινη κάρτα και ο Ζιρού φόρεσε τα γάντια και υπερασπίστηκε επάξια την εστία της ομάδας του.

Από νίκη προέρχεται και η Γιουβέντους, καθώς επικράτησε της Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι με 2-0. Άλλες 88 φορές έχουν έρθει αντιμέτωπες στην ιστορία τους οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τη Μίλαν, η οποία μετρά 30 νίκες έναντι των 24ών που έχει η Γιουβέντους, ενώ 34 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.