Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Stoiximan: Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ (23/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 23 Οκτωβρίου 23 15:27 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Αναδομήσεις, συμπορεύσεις μεγάλων σταρ, ρούκι προπονητές και πολλές, πολλές προσδοκίες. 

Αν υπάρχει σημείο εκκίνησης οποιασδήποτε συζήτησης για τη φετινή offseason, αυτό είναι οπωσδήποτε η ένταξη του Ντέιμιαν Λίλαρντ στο ρόστερ του Μιλγουόκι.

Η σύμπραξη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φέρνει μια νέα κατάσταση στο πρωτάθλημα, για την κατάκτηση του οποίου οι Μπακς είναι το φαβορί, με απόδοση  4.50 στη Stoiximan. Τα 14 All Star Game που αθροιστικά στήνουν στην εκκίνηση ο Καλιφορνέζος με τον Έλληνα σταρ, είναι ένα γεγονός. Όλα τα μάτια είναι στραμένα εκεί, για να διαπιστωθεί πως θα ταιριάξει ένας γκαρντ χωρίς προτεραιότητα στη δημιουργία κι ένας ψηλός που την έχει πολλές φορές ανάγκη. Το ατομικό ταλέντο ξεχειλίζει και όλοι αγωνιούν να δουν τη γεύση του «πιάτου», που θα ετοιμαστεί από τον ρούκι head coach Έιντριαν Γκρίφιν.

Η «θυσία» του Τζρου Χόλιντεϊ, ώστε να έρθει στο Ουσκόνσιν ο “Dame” τον οδήγησε τελικά στη Βοστώνη, με τους Σέλτικς να προσθέτουν έναν παίκτη πολύ πιο αποτελεσματικό από τον, ειδικού ρόλου, Μάρκους Σμαρτ. Η απόδοσή τους είναι στο 5.00 και κανείς δεν θα νιώσει και φέτος άνετα μαζί τους, ιδίως αν ο Τζέισον Τέιτουμ φλερτάρει ξανά με το βραβείο του MVP.

Οι Νάγκετς, ξεμέθυσαν από τη σαμπάνια του τίτλου και παραμένουν μια υπέροχη ομάδα, βασισμένη σε ένα ένα σύγχρονο φαινόμενο, το Νίκολα Γιόκιτς. Όσοι τους επιλέξουν, θα ανταμειφθούν με απόδοση 6.50 στο ποντάρισμά τους. Η δομή του franchise δεν άλλαξε, ο χρόνος συνεχίζει να συμμαχεί μαζί τους, ενώ ο Μάικ Μαλόουν στο πάγκο, είναι μια από τις σταθερότερες αξίες σε αυτό το ρόλο.

Από τη Δύση έρχεται και η επόμενη ομάδα. Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ, είναι άλογα κούρσας. Στις αχανείς εκτάσεις της Αριζόνα λοιπόν, καλούνται να τρέξουν τόσο γρήγορα και τόσο καλά, ώστε να δικαιολογήσουν το 7.00 με το οποίο ρίχνονται στη φετινή σεζόν. H προσθήκη ενός ακόμη παραγωγικού περιφερειακού, του Μπράντλεϊ Μπιλ, εμπλουτίζει το ταλέντο, μεγαλώνει τις επιθετικές επιλογές, όμως δημιουργεί και ερωτήματα για πως θα μοιραστούν τόσες κατοχές.

Κάπου εκεί, με βάση πάντοτε τις αποδόσεις για κατάκτηση πρωταθλήματος, κλείνει η συζήτηση που αφορά στα φαβορί.

Η Καλιφόρνια εμφανίζεται με δύο ομάδες στο 15.00, καθώς αυτή είναι η απόδοση τόσο για τους-χρόνο με το χρόνο-γερασμένους Γουόριορς, αλλά και για τους Λέικερς του Λεμπρόν, οι εμμονές του οποίου να πείσει το κοινό πως είναι ο GOAT, συχνά φέρνουν αναταράξεις.

Οι Κλίπερς ακολουθούν με 20.00 έχοντας ως συνήθως ερωτηματικά, ενώ το Ντάλας, το Μαϊάμι και η Φιλαντέλφεια, έρχονται από πίσω με απόδοση 25.00.

Το ΝΒΑ στη Stoiximan, περιλαμβάνει πάρα πολλές επιλογές για Bet Builder και παρολί, την ώρα που στα μακροχρόνια στοιχήματα, υπάρχουν άφθονες επιλογές, σε ομαδικά και ατομικά.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.