Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Προσφορά* στους αγώνες του Champions League! (24/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 24 Οκτωβρίου 23 12:14 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η δράση στο Champions League επιστρέψει. Στις 19:45, ξεχωρίζει η «μάχη» πρωτιάς στην Κωνσταντινούπολη, Γαλατασαράι – Μπάγερν Μονάχου. Στις 22:00, Σεβίλλη και Άρσεναλ κοντράρονται στην Ανδαλουσία στον αμφίρροπο 2ο όμιλο. 

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο “Rams Global Stadium” της Κωνσταντινούπολης, όπου Γαλατασαράι και Μπάγερν Μονάχου θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους με φόντο την κορυφή του 1ου ομίλου. Κι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική «φόρμα», κάτι που επιβεβαιώνεται από το αήττητο σερί που «τρέχουν» τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Στα αγωνιστικά, ο Οκάν Μπουρούκ περιμένει να δει την αγωνιστική κατάσταση του Ικάρντι, καθώς αποκόμισε έναν τραυματισμό το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας. Ο Αργεντινός στα οκτώ από τα τελευταία δέκα της Γαλατασαράι, μετρώντας συνολικά έντεκα γκολ στη σεζόν. Πέντε σερί νίκες κόντρα σε ομάδες από την Τουρκία μετρούν οι Βαυαροί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ρεκόρ 33-3-0 στα τελευταία 36 παιχνίδια σε αυτή τη φάση, επιβεβαιώνει γι’ ακόμα μία φορά τη δυναμική της Μπάγερν. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι αν η ομάδα του Τούχελ πανηγυρίσει τη νίκη απόψε θα γίνει η πρώτη που κάνει οκτώ σερί «διπλά» στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Την επιστροφή τους στις νίκες θα επιδιώξουν απόψε Σεβίλλη και Άρσεναλ που κοντράρονται στο “Ramón Sánchez Pizjuán”. Αμφότερες, βρίσκονται στο… κυνήγι της Λανς που φιγουράρει στην κορυφή του 2ου ομίλου. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς για τον Ντιέγκο Αλόνσο στο πάγκο των Ανδαλουσιανών για το Champions League, με τον ίδιο να το χαρακτηρίζει ως «τελικό». Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Άρσεναλ θέλει να σταματήσει ο Μικέλ Αρτέτα, με τους «κανονιέρηδες» να ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα τους στην Γαλλία από τη Λανς. Η ομάδα του Λονδίνου θέλει να χτίσει στην εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου κόντρα στην Τσέλσι το περασμένο Σάββατο και να πετύχει το 12ο «διπλό» κόντρα σε ισπανικές ομάδες. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.