Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Προσφορά* στους αγώνες του Champions League! (25/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 25 Οκτωβρίου 23 17:42 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα των ομίλων του Champions League, ωστόσο, το ενδιαφέρον στρέφεται στον 6ο όμιλο. 

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τις κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης θα συγκρουστούν στο “Parc des Princes”, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μίλαν. Οι Παριζιάνοι μπορεί να εκμεταλλεύτηκαν στη πρεμιέρα την έδρα τους και να επικράτησαν της Ντόρτμουντ με 2-0, ωστόσο, στη συνέχεια προσγειώθηκαν ανώμαλα από τη Νιουκάστλ στο “St. James’ Park», γνωρίζοντας την ήττα με 4-1. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μετά το Νησί έβγαλε αντίδραση με δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Στη Μίλαν, μπορεί τα πράγματα να κυλούν όπως τα είχαν προβλέψει στη Serie A, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι «ροσονέρι» μετρούν δύο «λευκές» ισοπαλίες και μαζί με τη Μπενφίκα και τη Ντόρτμουντ είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν σκοράρει ακόμα στη φάση των ομίλων. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν σε επίσημο ματς. Τον Ιανουάριο του 2012 καταγράφεται η μοναδική φορά που ήρθαν αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ντόχα, με τη Μίλαν να επικρατεί 1-0.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Νιουκάστλ που θέλει για ακόμα ένα ματς να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Οι «καρακάξες» υποδέχονται τη Ντόρμουντ με στόχο το «τρίποντο» που θα τις φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης από τους ομίλους. Η ομάδα του Έντι Χάου «τρέχει» αήττητο σερί κόντρα σε γερμανικές ομάδες έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από το 2006 δεν έχει χάσει στο «σπίτι» της σε 15 αγώνες. Σε καλή «φόρμα» βρίσκεται και η Ντόρτμουντ, η οποία θα ψάξει το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει εντός κόλπου πρόκρισης. Οι Βεστφαλοί θέλουν να σταματήσουν το αρνητικό σερί των έξι ήττων που έχουν κόντρα σε αγγλικές ομάδες, ωστόσο, γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν μία πολύ πιο καυτή ατμόσφαιρα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.