Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Stoiximan: Παρασκευή βράδυ με Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ και Bet Builder σε πολλές επιλογές (27/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Οκτωβρίου 23 15:14 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με ελληνικό ενδιαφέρον στην Καλογρέζα και με ενδιαφέρον για στοίχημα σε ακόμα τρία σημεία της Ευρώπης.

Η 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27/10, με 4 παιχνίδια. Το ελληνικό ενδιαφέρον, μετά την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές, επικεντρώνεται στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αστάθεια της Μπασκόνια για να πάρει την 2η νίκη του στη φετινή διοργάνωση και μαζί απαραίτητη ώθηση σε ψυχολογία και κατάταξη.

Οι τραυματισμοί αποτελούν πρόσθετο πρόβλημα για τον Εργκίν Αταμάν, με δεσπόζουσα απουσία, αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Το θέμα για τους εξάκις πρωταθλητές, είναι πως το ΟΑΚΑ έχει αλωθεί δύο φορές ήδη φέτος, το ρεκόρ είναι 1-3 και η πίεση αχνοφαίνεται στη γωνία, αφού το φετινό ρόστερ, δεν ειναι το ρακένδυτο των προηγούμενων σεζόν, αλλά ένα ρόστερ με προοπτική και μεγάλη ποιότητα.

Μέσα σε αυτό, υπάρχουν πολλές επιλογές για στοίχημα.

Το Bet Builder στη Stoiximan, δίνει απόδοση στο 5.90, για νίκη των «πράσινων» συνδυασμένη με μπροστάρη σε αυτήν, τον Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος σέντερ, είναι με 14.2 πόντους η ηγετική μορφή ως τώρα στο σκοράρισμα στα 4 ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Ο Λεσόρ πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα Bet Builder, αφού έχει απόδοση 5.20 για να βάλει πάνω από 14 πόντους (δηλαδή το μέσο όρο του φέτος), να κατεβάσει πάνω από 7 ριμπάουντ και να δώσει πάνω από μια ασίστ.

Η τρίτη σχετική επιλογή, αφορά στο συνδυασμενο σκοράρισμα του Σλούκα (13+) και του Λεσόρ (14+) στο 4.15.

Η Μπασκόνια έχει το ίδιο ρεκόρ (1-3), ενώ και στην Ισπανία έχει κάνει ήττες εκτός προγράμματος, από τη Μούρθια και τη Μάλαγα.

Ενδιαφέροντα Bet Builders μπορεί να βρει κανείς στη Stoiximan και στο Ζάλγκιρις-Βαλένθια, με 5.10 στον Κίναν Έβανς για πόντους ριμπάουντ και ασίστ.

Ζάλγκιρις και Βαλένθια κάνουν καλή πορεία μέχρι τώρα, με ρεκόρ 3-1 έκαστη και πολύ καλές εντυπώσεις να μένουν μετά τα παιχνίδια τους.

Τα άλλα δύο ματς, είναι το Βιλερμπαν-Βίρτους Μπολόνια, με τη γαλλική ομάδα να κρύβει φέτος πολλές στοιχηματικές εκπλήξεις και το το Φενέρμπαχτσε-Μπάγερν, όπου αντιπαρατίθενται 4 τίτλοι Ευρωλίγκας στους δύο πάγκους, δύο από τον Ιτούδη και δύο από τον Πάμπλο Λάσο.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.