Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Ολυμπιακός – Εφές με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (26/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Οκτωβρίου 23 15:42 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές στο ΣΕΦ (22:00) για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπειτα από τέσσερις στροφές στην κανονική περίοδο έχει ισορροπημένο ρεκόρ (2-2) και θέλει να επανέλθει σε θετικό πρόσημο, εκμεταλλευόμενη τον παράγοντα έδρα.

Την προηγούμενη αγωνιστική οι Πειραιώτες πήραν μια συγκλονιστική νίκη απέναντι στην Παρτιζάν στην παράταση (98-94). Σε ένα παιχνίδι όπου βρέθηκαν ακόμα και στο -14 στην τρίτη περίοδο. Όμως, ανέτρεψαν την κατάσταση παρά τις σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών (ΜακΚίσικ, Σίκμα, Μπραζντέικις). Έτσι, απάντησαν μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, από Μπαρτσελόνα (68-77) και Μιλάνο.

Από την αρχή του «μαραθωνίου» οι τραυματισμοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι ωστόσο έχοντας γερές βάσεις καταφέρνουν ως τώρα να ανταπεξέλθουν κι αυτό θέλουν να κάνουν και στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Τουρκίας.

Ολυμπιακός – Εφές
1 (-5.5): 1.95 | 2 (+5.5): 1.86

Από την πλευρά της η Εφές φέτος διανύει μια μεταβατική σεζόν, έχοντας επίσης ως τώρα 2-2, καθώς επανήλθε μετά τις δύο ήττες στην εκκίνηση με 2/2 στη διαβολοβδομάδα κόντρα σε Βιλερμπάν (89-84) και Βαλένθια (77-73).

Η ομάδα του Ερντέμ Τσαν, που ανέλαβε τα ηνία στη μετά Εργκίν Αταμάν εποχή, έχασε μεταξύ άλλων τον Βασίλιε Μίτσιτς το καλοκαίρι, αλλά συνεχίζει να έχει στην πρώτη γραμμή τον Σέιν Λάρκιν και τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Οι δύο ομάδες έχουν άκρως πλούσιο παρελθόν στη διοργάνωση. Από το 2001 κι έπειτα έχουν αναμετρηθεί 47 φορές, με οριακό προβάδισμα των Τούρκων (23-24), οι οποίοι ωστόσο έχουν «λυγίσει» στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο ΣΕΦ (87-85, 76-70).

Οι σπουδαιότερες μονομαχίες τους έχουν καταγραφεί δις στα Playoffs (2013, 2017) με δύο «ερυθρόλευκες» προκρίσεις με το ίδιο σκορ (3-2), αλλά και στον δραματικό ημιτελικό του Final Four το 2022 που κρίθηκε από το σουτ του Μίτσιτς.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Euroleague.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.